3DeLuXe Cream Developer 3% - 6% - 9% - 12%

Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle Waterstof producten.

Belangrijkste kenmerken

  • Langdurig resultaat
  • Briljante en intense kleur
  • Kleurkaart bijgevoegd
  • Verkrijgbaar in volume 10, 20, 30 en 40.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8022033005885
Merken 3DeLuxe

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

B

3DeLuXe Cream Developer is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream. De 3DeLuXe Cream Developer is verkrijgbaar in volume 10, 20, 30 en 40.

  • 10 volume staat gelijk aan 3% waterstofperoxide
  • 20 volume staat gelijk aan 6% waterstofperoxide
  • 30 volume staat gelijk aan 9% waterstofperoxide
  • 40 volume staat gelijk aan 12% waterstofperoxide

 

Kleurkaart:


Er is een kleurkaart bijgevoegd als tweede afbeelding ter verduidelijking van de kleurcodes.

Gebruik:

Meng de gekozen volume 3DeLuXe Cream Developer met de gewenste 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream. Vervolgens kan de verf aangebracht worden net zoals andere haarkleuringen. Zorg ervoor dat de verf gelijkmatig over het hele haar wordt verdeeld. Was na ongeveer 30 minuten het haar grondig uit.

 

Resultaat:

Dankzij de 3DeLuXe Cream Developer en de 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream is het haar langdurig voorzien van een briljante en intense kleur. JohnBeerens.com kan echter geen garanties geven aan het eindresultaat afhankelijk is van de haarkleur en haartype. Lees vooraf dan ook goed de bijsluiter door.

Resultaat:

Het resultaat is afhankelijk van de haarkleur en het haartype. JohnBeerens.com kan geen garanties geven op het eindresultaat. Wij raden aan de bijsluiter goed door te lezen voor gebruik. Bij correct gebruik zorgt de 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream ervoor dat het haar langdurig voorzien wordt van een briljante en intense kleur. 

Advies 3DeLuXe Cream Developer:

10 volume (3%) wordt gebruikt om het haar 'in te kleuren'. De 10 volume kunt u het beste gebruiken als u uw haar bijvoorbeeld donkerder wilt kleuren, of als u dezelfde kleurhoogte aan wilt houden.

20 volume (6%) wordt gebruikt om grijze haren te dekken. Ook hiermee kan het haar 1 tot 2 tinten lichter gekleurd worden. Het haar kan alleen lichter gekleurd worden als de verf op natuurlijk haar wordt aangebracht. Verf op verf kleurt niet lichter.

30 volume (9%) is bedoeld om het haar 3 tinten lichter te kleuren. Het haar kan alleen lichter gekleurd worden als de verf op natuurlijk haar wordt aangebracht. Verf op verf kleurt niet lichter.

40 volume (12%) is bedoeld om het haar 4 tinten lichter te kleuren. Het haar kan alleen lichter gekleurd worden als de verf op natuurlijk haar wordt aangebracht. Verf op verf kleurt niet lichter.

Tone op tone is een zachte cream developer die voornamelijk gebruikt wordt om het haar te voorzien van een spoeling. Hierdoor krijgt het haar een schitterende glans! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag