3DeLuXe Professional Haarverf

Belangrijkste kenmerken

  • Professionele haarverf
  • Argan olie
  • Langdurige, intense kleur
  • Verkrijgbaar in 65 tinten

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8022033015037
Merken 3DeLuxe
Inhoud 100 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream is professionele haarverf van 100 ml. Deze verf is verkrijgbaar in 65 tinten voor onbegrensde mogelijkheden. De verf bevat arganolie die een antioxiderende, hydraterende en verzachtende werking heeft. De hoge kwaliteit micropigmenten die zich in de 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream bevinden, dringen diep in de haarvezel door, voor een uitstekende grijsdekking en een langdurige intense kleur. De tube bevat maarliefst 100 ml waardoor de tube meerdere keren te gebruiken is!

  • Langdurige en intense kleur
  • Bevat arganolie
  • Uitstekende grijsdekking
  • Verkrijgbaar in 65 tinten

 

Gebruik:

Meng de gekozen tint 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream met de juiste hoeveelheid volume waterstof. Gebruik hiervoor de 3DeLuXe Cream Developer. De mengverhouding die u aan kunt houden is 1 op 1.5. De verf kan aangebracht worden zoals andere haarkleuringen en de verf dient aangebracht te worden op droog haar. Begin eerst met het aanbrengen op de aanzet en werk toe naar de puntjes. Zorg ervoor dat de verf gelijkmatig over het hele haar wordt verdeeld. Dit kunt u bijvoorveeld doen d.m.v. een kam. Was 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream na 30 minuten grondig uit. Voor het langste kleurbehoud kunt u het beste producten gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor gekleurd haar. Denk hierbij aan de Color lijn van Waterclouds!

Resultaat:

Het resultaat is afhankelijk van de haarkleur en het haartype. JohnBeerens.com kan geen garanties geven op het eindresultaat. Wij raden aan de bijsluiter goed door te lezen voor gebruik. Bij correct gebruik zorgt de 3DeLuXe Professional Hair Colouring Cream ervoor dat het haar langdurig voorzien wordt van een briljante en intense kleur. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag