Delivering beauty

  • ✔ GRATIS advies van onze beauty agents
  • ✔ 260+ merken
  • ✔ Avondbezorging
  • ✔ Delivering beauty sinds 2004

John Beerens
beautyspecialist, bekend van  
meer over John Beerens

ChiBiosilk Professional Sebastian   Color WowSugarbearhairKerastase

We deliver Beauty

Heb je vragen over een bepaald product? Of een advies nodig welk product het meest gewenst is voor jouw haartype? Ons Beautycare team kan al je vragen omtrent beauty beantwoorden en is beschikbaar tijdens kantooruren.

Cirrus

Met de Cirrus™ Wave Styler creëer je in een handomdraai meer volume in je haar! De Cirrus™ Wave Styler is snoerloos en dus overal te gebruiken! De styler werkt zonder elektriciteit en er komt geen hitte aan te pas.

De borstel bedien je eenvoudig door de zwarte hendel herhaaldelijk in te drukken en los te laten. Hierdoor draaien de koppen op de styler 270 graden rond en breng je zorgeloos en snel meer volume aan in je haar. Kies uit de verschillende styling ”wavers” om verschillende effecten te creëren.

Meer informatie over Cirrus Wave Styler

Diva

Diva Pro staat voor de nieuwste technologie en een luxueus design op gebied van stylingtools. Menig kapper werkt al met de producten van Diva en is er enorm enthousiast over.

Diva Pro Tools hebben al diverse internationale prijzen gewonnen vanwege het verbluffende resultaat en innovatieve karakter.

Alle producten van Diva

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag