Delivering beauty

  • ✔ Professioneel advies
  • ✔ 260+ merken
  • ✔ Avondbezorging
  • ✔ Delivering beauty sinds 2004

John Beerens
beautyspecialist, bekend van  
meer over John Beerens

ChiBiosilk Professional Sebastian   Color WowSugarbearhairKerastase

VIBA

Wil jij graag zelf je haar verven? Dan is de haarverf van VIBA perfect voor jou! Deze haarverf is verrijkt met arganolie, wat zorgt voor glans, elasticiteit en hydratatie. Kies jouw gewenste kleur aan de hand van de VIBA kleurenkaart en meng de verf met de juiste formule waterstofperoxide. Liever blonderen? Ga dan voor de Blonde Power van VIBA. Alléén deze week profiteer je van 50% korting op VIBA Haarverf en Waterstofperoxide!

Shop VIBA nu!

CHI Limited Pink Tools

Deze roze CHI Tools heeft JohnBeerens.com i.s.m. CHI Nederland nu exclusief naar Nederland gehaald voor de decemberperiode. De CHI Tools zijn al sinds jaar en dag ongeëvenaard in de prestaties, zijn razend populair en staan na al die jaren nog steeds hoog aangeschreven. Nog nooit waren de professionale CHI tools zo toegankelijk! Deze roze CHI Tools zijn nu tijdelijk exclusief online beschikbaar bij JohnBeerens.com voor een zeer scherpe prijs van €69,95 per tool. Deze CHI Tools zijn ook een origineel cadeau voor de feestdagen!

Shop de CHI Tools en Steel de Show!

L'Alga: De Kracht van Algen

L'Alga is een nieuwe haarverzorgingslijn die geschikt is voor alle haartypen. Het merk is speciaal ontwikkeld om het haar te herstellen en beschermen tegen invloeden van buitenaf die de kwaliteit en vitaliteit van het haar beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn chemische haarbehandelingen, hittetools, blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen. De producten zijn ontwikkeld met een op algen gebaseerd complex uit het diepste van de oceanen. Het bijzondere aan deze algen is dat zij gedijen in de meest extreme omgevingen op onze planeet en daarmee dus een unieke kracht hebben! L'Alga shop je online exclusief bij JohnBeerens.com!

Shop L'Alga nu!

Een revolutie in borstelen: The Knot Dr.

De haarborstels van The Knot Dr. hebben speciale borstelharen die zorgen voor meer flexibiliteit en veerkracht. Dit biedt een zachte massage op de hoofdhuid. Met een zacht kussenpad wordt het haar op een pijnloze manier ontklit. De haarborstels hebben een ergonomisch design en zijn verpakt in recyclebaar materiaal. The Knot Dr. Borstels is er ook in een kindervariant speciaal voor kinderen, ook zijn The Knot Dr. Borstels een leuk en origineel cadeau!

Shop The Knot Dr. Borstels nu!
We deliver Beauty

Heb je vragen over een bepaald product? Of een advies nodig welk product het meest gewenst is voor jouw haartype? Ons Beautycare team kan al je vragen omtrent beauty beantwoorden en is beschikbaar tijdens kantooruren.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje