#JOINTHEJBCLUB

Laat je inspireren door ervaringen van onze klanten op Instagram.

De beste verzorgingsproducten koop je bij JohnBeerens.com! De webshop met meer dan 10.000 haar- & beautyproducten van vooruitstrevende merken van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan topmerken zoals CHI, Olaplex, L’Alga en Sacha Juan. JohnBeerens.com is dé beauty webshop van Nederland en België, waarbij exclusiviteit en vernieuwing centraal staat. Ben je op zoek naar haarverzorging, hairstyling tools, skincare of make-up? Wanneer je van maandag t/m vrijdag voor 22.00 uur besteld, heb je je favoriete beauty producten de volgende dag in huis!

Professionele haarproducten vind je bij JohnBeerens.com van grote merken zoals Schwarzkopf, Wella Professionals en L'Oréal Professionel, maar we bieden ook veel kleine merken aan. Je vind alles wat te maken heeft met het verzorgen, stylen en kleuren van je haar. We bieden shampoos in verschillende soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar gewone shampoo of zilvershampoo van het merk Fudge, Biosilk of Kérastase. Naast shampoo hebben we een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten zoals conditioner, haarmaskers, leave-in producten, haarserums, hittebeschermers en oliën. Er is ook veel keuze uit stylingsproducten, je vind altijd wel een product dat precies aansluit op jouw wensen en behoeften. Of dit nou een wax, gel, haarlak of paste is.

Op zoek naar een nieuwe stylingtool JohnBeerens.com heeft een groot assortiment aan tools. Een erg populaire tool is de CHI stijltang, zelfs verkrijgbaar in limited edition. Voor elk haartype is er de perfecte tool te vinden, van o.a. de merken B.R.U.S.H, Revamp en Diva Pro

JohnBeerens.com biedt naast haarverzorgingsproducten ook skincare en make-up producten aan om je nog mooier te maken dan dat je al bent! De producten in het assortiment van JohnBeerens.com zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de beste ingrediënten die de huid ondersteunen, herstellen en verwennen. Voor uw skincare routine bent u bij JohnBeerens.com aan het goede adres, ruime keuze uit dag- en nachtcrèmes, serums, gezichtsmaskers, handverzorging, zelfbruiners en huidsupplementen. Van top merken Dermalogica, Janzen, Marc Inbane en Embryolisse.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje