Delivering beauty

  • ✔ Professioneel advies
  • ✔ 260+ merken
  • ✔ 138.000 producten voorradig
  • ✔ Delivering beauty sinds 2004

John Beerens
beautyspecialist, bekend van  
meer over John Beerens

CHI  Biosilk MoroccanoilSugarbearhairOlaplexMarc Inbane       

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment wordt door velen genoemd als hét product voor zacht, gezond en glanzend haar. Met deze ultieme haarbehandeling blaas je het haar weer een nieuw leven in. De voedende behandeling is verrijkt met arganolie, het vloeibare goud uit Marokko. Daarnaast bevat deze treatment vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt. Pluis en kroes wordt tegen gegaan, waardoor het haar glad, glanzend en makkelijk in model te brengen is. Momenteel shop je de Treatment 125ml voor de prijs van een 100ml dus wees er snel bij!

Shop Moroccanoil Treatment nu!

L'Alga: De Kracht van Algen

L'Alga is een nieuwe haarverzorgingslijn die geschikt is voor alle haartypen. Het merk is speciaal ontwikkeld om het haar te herstellen en beschermen tegen invloeden van buitenaf die de kwaliteit en vitaliteit van het haar beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn chemische haarbehandelingen, hittetools, blootstelling aan de zon en hormonale veranderingen. De producten zijn ontwikkeld met een op algen gebaseerd complex uit het diepste van de oceanen. Het bijzondere aan deze algen is dat zij gedijen in de meest extreme omgevingen op onze planeet en daarmee dus een unieke kracht hebben! L'Alga shop je online exclusief bij JohnBeerens.com!

Shop L'Alga nu!

Een revolutie in borstelen: The Knot Dr.

De haarborstels van The Knot Dr. hebben speciale borstelharen die zorgen voor meer flexibiliteit en veerkracht. Dit biedt een zachte massage op de hoofdhuid. Met een zacht kussenpad wordt het haar op een pijnloze manier ontklit. De haarborstels hebben een ergonomisch design en zijn verpakt in recyclebaar materiaal. The Knot Dr. Borstels is er ook in een kindervariant speciaal voor kinderen, ook zijn The Knot Dr. Borstels een leuk en origineel cadeau!

Shop The Knot Dr. Borstels nu!
We deliver Beauty

Heb je vragen over een bepaald product? Of een advies nodig welk product het meest gewenst is voor jouw haartype? Ons Beautycare team kan al je vragen omtrent beauty beantwoorden en is beschikbaar tijdens kantooruren.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje