Beauty Favourites by John Beerens

Bekijk nu ons blog voor de laatste Beauty Trends, Tips and Tricks! 

Ontdek nu >

Haarverzorging

Huidverzorging

Make-up

Tanning

Delivering Beauty
JohnBeerens.com is de beautywebshop als het gaat om haar, huid, make-up, tanning of andere verzorgingsproducten. Dit alles doen we conform door John Beerens zelf ontwikkelde concept: Delivering Beauty. Delivering Beauty is een beauty experience, wat niet alleen samenhangt met een kwalitatief product. Onze Beauty Elements leveren een belangrijke bijdrage aan het ultieme beautygevoel. Bij JohnBeerens.com kunt u rekenen op de beste service en adviezen (Beauty Care), de nieuwste merken en producten (Beauty New), aanraders van het Beauty team (Beauty Favourites), de tips en trends (Beauty Tips), speciale acties (Beauty Offers) en onmisbare producten (Beauty Essentials). Uiteraard blijven we dit combineren met de beste producten voor de scherpste prijs, snelle levertijden en een webshop die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid.

 

John Beerens
De JohnBeerens.com beautywebshop is opgericht op 1 mei 2004 door John Beerens, een van Nederlands bekendste kappers. In het verleden heeft John Beerens diverse prijzen gewonnen waaronder beste kapper van Nederland. John Beerens is onder meer bekend van de RTL 5 tv programma’s, John Beerens Salon Takeover en Holland’s Next Topmodel. John Beerens is nog steeds dagelijks betrokken om de optimale beleving te waarborgen.

 

Beautywebshop
De beautywebshop bestaat uit een groeiend aantal van meer dan 20.000 haar, huid, make-up, tanning en andere beautyproducten van high end merken zoals CHIFarouk Royal Treatment, BiosilkPayotSkeyndorTIGI en nog veel meer topmerken. Wij streven naar een webshop die niet alleen aanbiedt maar ook adviseert. Denk hierbij aan uitgebreide productinformatie en talrijke productfilters. Voor veel van onze beautyproducten geldt: voor 22.00 besteld, morgen in huis en  vanaf 30,- hoeft u zelfs geen verzendkosten te betalen (NL en BE).

 

Professionals
De beautywebshop levert zowel aan de consument als aan professionals. Dus bent u een haarstylist, schoonheidsspecialist of anderzijds actief in de beautybranche, ga dan naar onze beautywebshop voor professionals.

 

Contact
JohnBeerens.com de Beautywebshop is gevestigd in Goirle, nabij Tilburg. Aansluitend aan ons magazijn vindt u ook een winkel waar u producten of productadvies kan krijgen van onze beautyspecialisten. Onze beautyspecialisten kunt u ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 20:30 uur. 

 

JohnBeerens.com, Delivering Beauty!