Merken
 1. (4)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (5)
 7. (3)
 8. (2)
Haartype
 1. (8)
 2. (4)
 3. (11)
 4. (3)
 5. (4)
 6. (18)
 7. (1)
 8. (4)
 9. (4)
 10. (5)
Levertijd
 1. (21)
Stoffen
 1. (9)
 2. (1)
 3. (8)
Populair
 1. (2)
 2. (1)
 3. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Gekleurd haar

(21 artikelen)
Bekijk alles

Wanneer het haar is geverfd of gekleurd, is het natuurlijk fijn als de kleur zo lang mogelijk optimaal blijft stralen. Onderstaand zullen we een aantal tips geven voor langdurig kleurbehoud. Onderaan de pagina staat een overzicht met producten die ideaal zijn voor gekleurd haar.

Verzorging
Door wassen, styling en invloeden van buitenaf kan de kleur in het haar vervagen. Probeer daarom het haar zo min mogelijk te wassen en gebruik producten speciaal voor gekleurd haar. De Waterclouds Color Care lijn bevat producten welke de haarkleur levendig houden en beschermen. De producten bevatten UV-bescherming waardoor de kleur wordt beschermd tegen vervaging door de zon. Is wassen van het haar toch gewenst? Gebruik dan tussendoor een droogshampoo zoals J Beverly Hills Platinum Dry Clean Spray Shampoo. Dit is een droogshampoo om het haar zonder te wassen toch fris te laten ruiken en ogen.

Het haar kleuren kan ervoor zorgen dat het haar beschadigd. Voelt het haar wat droog aan? Gebruik dan een haarmasker om het haar te voeden en te herstellen. Hiermee wordt voorkomen dat het haar uitdroogt en daardoor gaat pluizen en zijn glans verliest.

Is de kleur toch vervaagd? Gebruik dan de CHI Tone & Shine in de gewenste kleur, om de haarkleur weer op te frissen. Deze kleurconditioner maakt de haarkleur weer intens en mooi.

Styling
Om vervaging van de kleur door stylingtools te voorkomen, is het belangrijk om altijd een hitte beschermend product te gebruiken. Dat voorkomt dat het haar wordt beschadigd. Bij beschadigd haar staan de haarschubben namelijk open en daardoor zal de kleur eerder vervagen. CHI Silk Infusion is hiervoor een geschikt product. Afhankelijk van hoe droog het haar is kan er een spray of een product dat olie bevat gebruikt worden. Gebruik na het stylen eventueel nog een haarlak. Er zijn diverse haarsprays verkrijgbaar met UV-bescherming erin waardoor het haar naast dat het in model gehouden wordt, ook nog beschermd wordt tegen de zon.

Tip: Gebruik niet te veel stylingproducten. Hierdoor zal het haar sneller vet worden waardoor het vaker gewassen moet worden. Door vaak wassen vervaagt de kleur sneller.

Gekleurd haar (21 artikelen)
Bekijk alles