Merken
 1. (1)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (4)
Haartype
 1. (6)
 2. (5)
 3. (7)
 4. (4)
 5. (5)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (3)
 9. (1)
 10. (1)
 11. (9)
 12. (11)
 13. (4)
 14. (3)
 15. (1)
Levertijd
 1. (18)
 2. (1)
Soort plaat
 1. (2)
Borstel soort
 1. (2)
Gratis Silk
 1. (1)
Grootte van de platen
 1. (1)
Digitaal
 1. (1)
 2. (1)
Stoffen
 1. (4)
 2. (1)
 3. (10)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Pluizig haar

(19 artikelen)
Bekijk alles

Pluizig haar is erg vervelend en vaak moeilijk te temmen. Hieronder zullen we wat tips geven om pluizig haar weer mooi glanzend en glad te maken. Onderaan deze pagina staat een overzicht van producten die ideaal zijn voor pluizig haar.

Oorzaak van pluizig haar
Het is belangrijk om eerst vast te stellen waardoor het haar pluizig is. Het haar kan namelijk pluizen, omdat het droog is of, omdat het beschadigd is.

Pluizend haar kan door verschillende invloeden ontstaan. Het gebruik van stylingtools zoals een föhn, stijltang of krultang kan het haar uitdrogen als het niet in combinatie met de juiste verzorgings- en beschermingsproducten gebruikt wordt. Ook kunnen de verkeerde shampoo en conditioner ervoor zorgen dat het haar gaat pluizen.

Verzorging
Om pluizig haar te verzorgen is het belangrijk om het te voeden. Gebruik een gladmakende shampoo zoals TIGI S-Factor Smoothing Shampoo in combinatie met een gladmakende conditioner zoals TIGI S- Factor Smoothing Conditioner. Daarnaast helpt een haarmasker altijd goed om het haar te voeden en het glad te maken. Voor de styling raden wij altijd een hittebeschermer aan. Hitte brengt schade toe aan het haar, waardoor het er nog pluiziger en droger uit gaat zien. Breng een hittebeschermer altijd aan vóór het föhnen en eventueel nogmaals wanneer het haar nog wordt gestyled of gekruld. Voor de afwerking kan tot slot nog een serum of crème, zoals de Tigi Bed Head After-Party Smoothing Cream, aangebracht worden.

Voorkom pluizig haar
Pluizig haar kan voorkomen worden. Ten eerste is het beter om het haar niet te vaak te wassen, want daar wordt het vaak droog van. Was het haar met lauwwarm water en niet met heet water, omdat heet water het haar droog maakt. Daarbij is het goed om de conditioner uit te spoelen met koud water zodat de haarschubben sluiten, waardoor het haar gaat glanzen. Dep het haar na het wassen droog in plaats van het droog te wrijven omdat nat haar erg kwetsbaar is. Ook het gebruik van een goede borstel kan voor zichtbare verbetering zorgen. Borstels met haren zijn zeer geschikt voor droog en pluizig haar.

Tip: heeft u na het stylen nog last van een beetje pluis of uitstekende korte haartjes? Spuit wat haarlak op een borstel en haal deze door het haar.

Pluizig haar (19 artikelen)
Bekijk alles