Merken
 1. (1)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (5)
 6. (3)
Huidtype
 1. (1)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (3)
 6. (13)
 7. (1)
 8. (2)
Levertijd
 1. (17)
Stoffen
 1. (2)
 2. (5)
Populair
 1. (3)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Rijpe huid

(17 artikelen)
Bekijk alles

Met de jaren verouderd ook de huid, ze verliest haar elasticiteit en daardoor ontstaan rimpels en lijntjes. Ook is er sneller sprake van vochtverlies waardoor de huid ruw en droog aanvoelt en dat versterkt de huidveroudering. Een goede verzorging is daarom zeer belangrijk. Met onderstaande tips houdt u de huid stralend en voorkomt u vroegtijdige huidveroudering. Onderaan deze pagina staat een overzicht van producten voor een rijpere huid.

Verzorging gezicht
De ouder wordende huid heeft een goede verzorging nodig om verdere veroudering te vertragen. Anti-Age producten zijn er om de vochtbalans te herstellen, de verslapte huid te verstevigen en ze helpen bestaande rimpels en lijntjes minder zichtbaar te maken. Allereerst is het belangrijk om voor het gezicht een rijke dagcrème te gebruiken en tevens ook een voedende nachtcrème. Vetia Floris Nourishing Day Cream en Vetia Floris Conditioning Night Cream bieden een perfecte verzorging voor de ouder wordende huid.

De huid rond de ogen is dunner dan in de rest van het gezicht en daarom ontstaan hier vaak de eerste tekenen van veroudering, de bekende kraaienpootjes. Om de huid rond de ogen soepel te houden kunt u niet vroeg genoeg beginnen met een oog crème of –serum. 

Tip: Probeer de huid rondom de ogen zo min mogelijk te verplaatsen. Klop oogmake-up, foundation of crèmes zachtjes rond de ogen in plaats van te wrijven.

Veroudering door de zon
Zon is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met de huid goed te beschermen tegen de zon door middel van een hoge zonbescherming. Piz Buin heeft een uitgebreid assortiment aan zonneproducten om de huid te beschermen. Overigens zit in de meeste anti-aging gezichtsverzorging producten een SPF.

Rijpe huid (17 artikelen)
Bekijk alles