Merken
 1. (1)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (2)
Haartype
 1. (3)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (7)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (3)
 12. (2)
 13. (2)
Levertijd
 1. (13)
 2. (1)
Wattage
 1. (1)
 2. (1)
Soort plaat
 1. (1)
Borstel soort
 1. (1)
 2. (1)
Gratis Silk
 1. (1)
Diffuser
 1. (1)
 2. (1)
Aantal warmtestanden
 1. (2)
Grootte van de platen
 1. (1)
Digitaal
 1. (1)
 2. (2)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
 3. (4)
Temperatuur
 1. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
Populair
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Slap haar

(14 artikelen)
Bekijk alles

Slap haar valt vaak steil naar beneden en is moeilijk in model te brengen, het zakt als het ware meteen weer in elkaar. Het is dan ook belangrijk om volume en stevigheid te creëren. Gelukkig heeft JohnBeerens.com een groot assortiment volumeproducten. Met de onderstaande tips verandert slap haar in een volle bos.

Verzorging
Om volume te creëren zijn er tal van producten verkrijgbaar. Uiteraard begint het bij een goede shampoo en conditioner, Zoals de Waterclouds Volume Shampoo en de bijbehorende conditioner. Deze zorgen ervoor dat het haar niet te zwaar wordt en luchtig blijft, zodat het niet slap naar beneden valt. Breng een conditioner alleen aan op de punten en de lengten en niet bij de aanzet. Wanneer een conditioner aangebracht wordt op de hoofdhuid, wordt het haar bij de aanzet te glad om nog volume te kunnen geven. Als het haar droog aanvoelt en gevoed moet worden, gebruik dan een masker. Hiervoor geldt ook dat het beter is om het masker enkel op de lengten en punten aan te brengen om zo te voorkomen dat het haar te glad wordt. Er bestaan ook maskers die zich naast verzorging ook richten op volume, zoals Moroccanoil Weightless Hydrating Mask.

Styling
Na het wassen kan er gebruik worden gemaakt van een volume spray zoals CHI Volume Booster alvorens het haar droog wordt geföhnd. Het werkt nog beter wanneer het haar op zijn kop wordt geföhnd. Indien het gewenste volume nog niet is behaald, is de tip om voor het föhnen een volume mousse op de aanzet of op het gehele haar aan te brengen. Daarnaast zijn er poeders verkrijgbaar die het haar extreem volume geven na het föhnen, zoals de Biosilk Volumizing Therapy. Gebruik tot slot altijd een stevige haarlak om het haar in model te houden.

Naast producten zijn er ook stylingtools verkrijgbaar om meer volume te creëren. Föhnen met een ronde föhnborstel werkt altijd goed om het haar wat boller te föhnen. Echter vergt dit wel wat handigheid, maar oefening baart kunst.

Slap haar (14 artikelen)
Bekijk alles