Merken
 1. (3)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (4)
 9. (1)
Haartype
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (12)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (2)
 10. (3)
 11. (2)
 12. (1)
Levertijd
 1. (17)
 2. (1)
 3. (1)
Soort plaat
 1. (2)
 2. (1)
Borstel soort
 1. (1)
Gratis Silk
 1. (1)
Digitaal
 1. (2)
 2. (1)
Diameter
 1. (2)
 2. (1)
Stoffen
 1. (5)
 2. (3)
 3. (6)
 4. (1)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Krultype
 1. (3)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
Populair
 1. (1)
 2. (2)
 3. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Te steil haar

(19 artikelen)
Bekijk alles

Steil haar, veel vrouwen zullen er jaloers op zijn. Echter mist té steil haar textuur en hangt het vaak sluik of slap naar beneden. Wij zullen een aantal tips geven om het steile haar wat meer textuur en body te geven. Onderaan deze pagina is er een overzicht gemaakt van producten die ideaal zijn voor te steil haar.

Textuur creëren
Wanneer steil haar textuur mist is een tip om producten te gebruiken die het wat meer body geeft. Sebastian Texture Maker is een spray welke het haar body en een medium hold geeft. Het kan zowel op nat als droog haar worden aangebracht. Op nat haar zorgt het ervoor dat de gevormde styling in model blijft, op droog haar zorgt het voor een bewerkbare styling. Ook andere merken hebben texture sprays.

Een beach spray is ook een perfecte manier om meer textuur aan het haar te geven. Een beach spray creëert eigenlijk het effect van een dagje zon, zee en strand. Door het zeezout in de producten krijgt het haar volume en gaat het golven. Biosilk Beach Texture Spray zorgt er naast het beach effect voor dat het haar niet uitdroogt. Breng het product aan op handdoek droog haar en föhn het daarna droog. Het werkt nog beter om voorover te buigen en het haar op zijn kop te föhnen of gebruik te maken van een diffuser. Gebruik tot slot altijd een stevige haarlak om het haar in model te houden.

Krullen kunnen op meerdere manieren gemaakt worden, met een krultang of met een stijltang. Krullen maken met een krultang wordt ervaren als het makkelijkst. De dikte van de krultang bepaalt de grote van de krul. CHI heeft krultangen met verschillende diktes. Pak geen dikke plukken en heb vooral geduld. Als de krultang er te snel wordt uitgehaald dan blijven de krullen minder goed zitten. Met CHI is 8 seconden per haarstreng voldoende. Als u een paar plukken heeft gekruld kan er een dun laagje haarlak worden aangebracht alvorens verder te gaan met de rest van het haar. Herhaal dit telkens na een paar plukken en spray tot slot het hele haar in met een stevige haarlak. Indien de krullen te strak zijn, ga er dan enkel een keer met de vingers of een grove kam doorheen.

Te steil haar (19 artikelen)
Bekijk alles