Amazing Blow-out!

Living proof is het haarcosmetica merk van Jennifer Aniston. Het is niet alleen haar favoriete merk, maar ze is zo gek op de producten, dat ze ook nog eens co-owner is van Liver Proof. Niet gek dat u met de Living Proof producten dus eindelijk ook zelf die perfecte Jennifer Aniston coupe kunt creëren.

De perfecte blow-out, zonder pluis, maar met een zachte en glanzende finish. Prachtig! Natuurlijk heeft u een aantal dingen nodig om deze prachtige coupe te creëren, zoals speciale styling producten om het haar te conditioneren en in style te houden. Het stappenplan vindt u hieronder met de daarbij behorende producten.

 

Stap 1.

Begin met schoon, handdoek droog haar. Breng de Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream (bij dik of vol haar) of de Living Proof No Frizz Weightless Styling Spray (bij dun of fijn haar) aan op de gehele lengte van het haar, van de wortels tot de punten. Borstel het haar.

 

 

Stap 2.

Föhn het haar tot het bijna droog is. Verdeel het haar in secties met behulp van clips. Begin aan de onderkant en achteraan het hoofd. Werk naar boven en naar voren. Föhn elke sectie met een ronde föhnborstel en de föhn op de hoogste snelheid en de warmste stand.

 

 


Stap 3.

Wanneer de sectie helemaal droog is, rol deze dan op rond de föhnborstel, verlaag de snelheid en verwarm een paar seconden. Wissel dan naar koude lucht en geef de lok nog eventjes een cool shot om de haarschubben de sluiten.

 

 

Stap 4.

Herhaal dit voor alle verdeelde haarsecties tot het haar droog en gestyled is. Finish met de Living Proof Style-Lab Flex Hair Spray voor langer behoud van het kapsel.


 


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag