Annemarie Borlind Anti-Aging Dagcrème Light

Van € 66,75 nu voor € 60,08
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor de oudere huid
  • Algenextract en Hyaluron
  • Rimpels worden verminderd
  • Huid wordt intensief gehydrateerd

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4011061008443
Merken Annemarie Borlind

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Welke dagcrem heb ik nodig van annemarie Borlind?Ik heb een normale huid die niet echt droog is.Ik ben 57 en wil mijn gezicht goed verzorgen en een frisse uitstraaling hebben.
Stel je vraag

Omschrijving

De Annemarie Borlind Anti-Aging Dagcrème Light  is een effectieve dagcrème met een speciaal algenextract. Dit algenextract activeert de natuurlijke productie van collageen en elastine. De vroegtijdige veroudering van de huid wordt door middel van deze Anti-Aging dagcrème tegen gegaan en al bestaande lijntjes en rimpels worden effectief verminderd. Daarnaast zorgt Hyaluron er voor dat de huid intensief gehydrateerd wordt en de huid er fris en stralend uit ziet.

Gebruik:

Reinig de huid grondig voor het aanbrengen van de Annemarie Borlind Anti-Aging Dagcrème Light. Voor optimaal resultaat wordt aangeraden om de Annemarie Borlind Anti-Aging Beauty Fluid te gebruiken om het gezicht te reinigen. Breng de dagcrème aan met de handen en verdeel het gelijkmatig over het hele gezicht. 

Resultaat:

Na gebruik van deze Annemarie Borlind Anti-Aging Dagcrème Light  zijn lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderd en wordt de huid optimaal gehydrateerd.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag