Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

Astonishing Acrylic Student Kit

Van € 114,95 nu voor € 97,71

Belangrijkste kenmerken

  • Alles-in-een kit voor acryl applicatie
  • 3 verschillende student kits verkrijgbaar: Acryl, Sculpting Gel en Gelosophy
  • Hoogste kwaliteit met zeer goede hechting

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een uitgebreide set met hoogstaande producten voor een acrylapplicatie

Met deze handige alles-in-een Astonishing Acrylic Student Kit, heb je alle producten voor een Astonishing Acryl applicatie bij elkaar. Bereik een hoogglans afwerking door gebruik te maken van Astonishing’s optimale selectie van hoogstaande producten en hoogste kwaliteit vijlen.

Inhoud Acryl Student Kit:

Monomer 50 ml, Acryl Poeder Clear, 7 g, Acryl Poeder Transparent Pink 7 g, Acryl Poeder Global White 7 g, Professional Acrylic Brush Student #10 Oval Aluminum handle, Air Dry Bonder 7 ml, Blue Scrub 100 ml, Brush on Resin 5 ml, Cuticle Pusher, Tea Tree Lemongrass Oil 15 ml, Heavy Black Dappendish, Handdoek Zwart, 150/150 Traditional Straight, 180/180 Traditional Straight, 240/240 Traditional Straight, 100/180 Sponge, 220/280 Sponge, 600/4000 High Shine Straight (Green & White), 180 / 180 Wooden, Foundation Tips 20 st., Tip Knipper Zwart, Pipet, Celstofdeppers 20 st, Sjablonen L 20 st.

De belangrijkste kenmerken: 

  • Alles-in-een kit voor acryl applicatie
  • 3 verschillende student kits verkrijgbaar: Acryl, Sculpting Gel en Gelosophy
  • Hoogste kwaliteit met zeer goede hechting

Gebruik:

Begin met het voorbereiden van de nagel door de nagelriem naar achter te dieuwen met de Cuticle Pusher. Verwijder de glanslaag van de natuurlijke nagel met de daarvoor bestemde nagelvijl. Dehydrateerd en verwijder stof- en vuildeeltjes met de Blue Scrub. Plaats de juiste Foundation Tips en knip en vijl deze in de gewenste vorm. Vijl de tips zodat de overgang van de natuurlijke nagel en de tip zo dun mogelijk, zodat de acryl goed kan hechten op de tip. Je kunt er ook voor kiezen om een sjabloon te plaatsen. Verwijder de stof en maak de nagel nogmaals schoon met de Blue Scrub. Doe een dun laagje Air Dry Bonder op de natuurlijke nagel en laat deze drogen. Je kunt nu beginnen met de plaatsing van de acryl. Zorg dat de gom grondig verwijderd is uit het penseel voordat je begint. Vul de dappendish met monomer door middel van de pipet. Dip het penseel in de monomer, strijk af en pak een bolletje acryl op. Plaats deze op de nagel en druk deze met je penseel op de juiste plek. Laat de acryl drogen en vijl deze in de juiste vorm. Vijl de nagel glas met de daarvoor bestemde vijlen. Voor een uitgebreidere uitleg raden wij aan om een cursus te volgen. 

Resultaat:

De Astonishing Acrylic Student Kit bevat alle producten voor een hoogglans afwerking door gebruik te maken van Astonishing’s optimale selectie van hoogstaande producten en hoogste kwaliteit vijlen.

Bestel de  Astonishing Acrylic Student Kit vandaag nog op JohnBeerens.com en ontvang deze kit snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8720627930178
Merken Astonishing

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje