Babyliss Pro Hybride Hot Styler Stijltang

€ 113,-

Belangrijkste kenmerken

  • 3 temperatuurstanden 
  • Stijltang & krulborstel
  • Voor iedere haartype
  • 32 mm. brede platen
  • Meedraaiend snoer
  • 2.7 m. lange snoer

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3030050108514
Merken Babyliss PRO
Soort plaat Keramisch & Titanium
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 3
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2.7 meter
Productkleur Zilver
Dual Voltage Ja
Beweegbare platen Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Babyliss Pro Hybride Hot Styler stijltang is een stijltang en krulborstel in een! De platen van deze Hot Styler beschikken over de beste technologie voor prachtig en vooral langdurig resultaat. De platen zijn 32 millimeter breed en beschikken over Advanced Heat Management. Dit systeem zorgt er voor dat de Hot Styler onmiddellijk opwarmt en de temperatuur stabiel houdt tijdens het stylen van het haar. De Hot Styler is in te stellen op 170, 200 en 230 graden. Het professionele, meedraaiende snoer van 2.70 meter lang maakt het stylen van het haar een genot.

Gebruik Babyliss Pro Hybride Hot Styler Stijltang:

Breng voorafgaand aan het stijlen een hittebeschermende spray of serum aan. Het haar kan namelijk beschadigd worden wanneer er hitte op toegepast wordt. Wacht totdat de hot styler volledig is opgewarmd.  Zet de stijltang vervolgens dicht bij de haaraanzet op het haar en beweeg de stijltang in een vloeiende beweging naar beneden. Herhaal dit over het gehele haar tot het naar wens is. Plaats de krulborstel bij de haaruiteinden en buig of draai de borstel om een mooie krul te krijgen. Zet de krulborstel voor extra volume aan bij de haar aanzet. Gebruik na afloop een haarspray om er voor te zorgen dat het haar de hele dag perfect blijft zitten. 

Resultaat Babyliss Pro Hybride Hot Styler Stijltang:

Na gebruik van deze Babyliss Pro Hybride Hot Styler stijltang zit het haar perfect naar wens!

Tip:

Wij raden u aan te kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul die u wilt creëren, de krul zal na het stylen altijd nog een stukje uitzakken waardoor u alsnog het gewenste effect kunt krijgen!

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag