Babyliss Pro ItaliaBrava Föhn Zwart

Normale prijs € 221,90 Speciale prijs € 190,72
14% Korting
14% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Lange levensduur
  • Lage trillingen
  • Beschikt over MaxlifePro Motor
  • Door Ferrari ontworpen motor

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3030050100648
Merken Babyliss PRO
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 2.8 meter
Koude luchtstand Ja

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Babyliss Pro ItaliaBrava Föhn is een luxe, professionele föhn. Deze fantastische föhn beschikt over de nieuwste MaxlifePro borstelloze motor. Normale borstels zijn voorzien van koolborstels die vaak snel versleten raken. In deze föhn zijn deze koolborstels vervangen door drie krachtige, zeldzame aardmagneten. Deze geven lage trillingen en heeft een lange levensduur. 

Gebruik:

Het föhnen van het haar kan schadelijk voor het haar zijn vanwege de hitte. Daarom wordt er vaak aangeraden om een hittebeschermende spray te gebruiken. Vele merken verkopen deze soort sprays, zoals bijvoorbeeld CHI! Daarnaast kan het zo zijn dat er een beetje extra stevigheid en volume gewenst is. Een mousse kan dit gewenste resultaat realiseren.  Wanneer deze stylingproducten zijn aangebracht kan het haar geföhnd worden. Droog het haar tot het goed droog is. Aangeraden wordt om het laatste deel van het haar te drogen met koele lucht. Dit voorkomt pluizig haar, omdat op deze wijze de haarschubben worden gesloten.  

Resultaat:

Na gebruik van deze super fijne Babyliss Pro ItaliaBrava Föhn is het haar snel gedroogd en heeft het een prachtige glans.  

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag