Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic stijltang Ultra Curl

Van € 106,- nu voor € 81,95

Belangrijkste kenmerken

 • Multifunctioneel
 • Instelbaar,115 tot 230 graden
 • Duurzaam materiaal
 • Één jaar garantie
 • Sol Gel Technologie

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Deze stijltang beschikt over het Advanced Heat Management dat zorgt voor onmiddellijke opwarming en stabiliteit van de temperatuur.

De Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl heeft 1 inch platen, welke met een ronde manier zijn afgewerkt. Deze stijltang heeft titanium platen, die ervoor zorgen dat het haar glanzend wordt gemaakt. De platen zijn tevens duurzamer. De stijltang is multifunctioneel, waardoor iedere stijl gecreëerd kan worden. De temperatuur van deze stijltang is in te stellen van 115 graden tot 230 graden. Deze stijltang bevat een advanced heat management, waardoor de stijltang meteen opwarmt en de temperatuur stabiel zal blijven. De Sol Gel Technologie zorgt ervoor dat het haar minder snel beschadigd wordt en dat de stijltang makkelijker door het haar glijdt. Het haar zal door deze technologie beschermd worden tegen hoge temperaturen. De Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl is gemaakt van duurzaam materiaal. Hierdoor is de stijltang bestand tegen slijtage en zal de tang langer meegaan.

Belangrijkste kenmerken:

 • Multifunctioneel
 • Titanium platen
 • Instelbaar van 115 tot 230 graden
 • Advanced Heat management
 • Sol Gel technologie
 • Gemaakt van duurzaam materiaal

Gebruik:

Voordat het haar wordt gestijld door de Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen. Stijl het haar door de stijltang pluk voor pluk door het haar te laten gaan. 

Resultaat:

Deze stijltang van Babyliss PRO kan het haar perfect glad en stijl krijgen. Tevens kunnen de mooiste krullen gecreëerd worden met deze stijltang.

Garantie:

Op de Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl zit een garantie van een jaar. Deze garantie geldt alleen op het elektronische gedeelte.

Tip:

Berg de Babyliss PRO Titanium Ceramic Stijltang Ultra Curl op in de Hot Iron Holster. De Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de stijltang veilig in opgeborgen kan worden. 

Bestel Babyliss PRO Nano Titanium Ceramic stijltang Ultra Curl bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Droog haar, Extensions, Fijn en slap haar, Gekleurd haar, Gevoelige hoofdhuid, Grijs haar, Haaruitval, Hoofdhuid met roos, Krullend haar, Pluizig haar, Verzwakt en breekbaar haar, Vet haar
EAN code 3030050091632
Merken Babyliss PRO
Soort plaat Titanium
Temperatuur tot 230 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 3
Schakelt automatisch uit Nee
Digitaal Nee
Snoerlengte 2.7 meter
Productkleur Zilver
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 15 seconden
Beweegbare platen Nee

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje