Babyliss Pro Nero Ionic Föhn

Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle Ionische föhn producten.
Normale prijs € 60,60 Speciale prijs € 51,57

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige föhn
  • 2100 watt
  • Voor ieder haartype
  • Anti-pluis
  • 6 temperatuurstanden en snelheid
  • Resulteert in glanzend, zacht en soepel haar
  • Lichtgewicht föhn
  • Een echte fashion item

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Babyliss PRO
Wattage 2100 Watt
Aantal warmtestanden 6
Diffuser meegeleverd Nee
Digitaal Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 2.8 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Babyliss Pro Nero Ionic Föhn is een krachtige föhn met wel 2100 watt. Daarnaast is deze föhn ideaal omdat hij erg licht van gewicht is, maar liefst 490 gram. Doordat de Babyliss Pro Nero Ionic Föhn is voorzien van 6 verschillende standen, kan de föhn worden afgesteld op temperatuur en snelheid. Daarnaast zorgt het schuine opzetstuk van 6 mm voor een perfecte en soepele brush. 

De ionen technologie zorgt er voor dat het haar minder statisch is en daarnaast zacht,soepel en glanzend wordt. Dit wordt gedaan door miljoenen negatieve ionen die zorgen voor een diepgaande werking aan het haaroppervlak. Deze technologie zorgt ervoor dat het haar ontspannen is, waardoor het resulteert in glanzend, zacht en soepel haar. Deze lichtgewicht föhn blinkt niet alleen uit op haar kwaliteit, door haar strak Italiaans design is de föhn ook een echte fashion item.

Gebruik Babyliss Pro Nero Ionic Föhn:

Breng voorafgaand aan het föhnen een hittebeschermende spray aan. De warmte van het föhnen kan namelijk schadelijk zijn voor het haar.  De CHI 44 Iron Guard is een ideale hittebeschermende spray en wordt dan ook zeker aangeraden. Wanneer een beetje extra stevigheid of volume gewenst is kan een mousse worden aangebracht voordat het haar geföhnd wordt. Verschillende merken hebben fantastische mousses die ideaal zijn om wat meer volume en stevigheid te creëren. Zo is de Waterclouds Volume Hair Mousse een aanrader! Na het aanbrengen van de eventuele beschermende spray en/of een mousse kan het haar geföhnd worden. Droog het haar met een warme stand tot het bijna helemaal droog is. Aangeraden wordt namelijk om het laatste deel van het haar te drogen met koele lucht. Dit zorgt er voor dat de haarschubben weer sluiten waardoor het haar minder pluizig is. Wanneer het haar helemaal droog is kan er gebruik gemaakt worden van een haarspray om er voor te zorgen dat het haar de hele dag mooi blijft zitten. 

Resultaat Babyliss Pro Nero Ionic Föhn:

Na gebruik van de Babyliss Pro Nero Ionic Föhn voelt het haar zacht en soepel aan.  

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag