Babyliss Pro Volare Compact V2 Föhn

Normale prijs € 178,99 Speciale prijs € 153,86
14% Korting
14% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Bevat een door Ferrari ontwikkelde motor
  • 12 verschillende instellingen
  • In te stellen in temperaturen en snelheid
  • Bevat ionen technologie

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3030050054248
Merken Babyliss PRO
Diffuser meegeleverd Nee
Dual Voltage Ja
Snoerlengte 2.7 meter
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Babyliss Pro Volare Compact V2 Föhn is een krachtige, professionele föhn. De föhn beschikt over een speciale motor die is ontwikkeld door Ferrari. Daarnaast bevat deze föhn een Tri-Port ionengenerator die er voor zorgt dat het haar soepel en glanzend is na gebruik. Ook is deze Volare Compact V2 Föhn te verstellen in zowel temperatuur als snelheid. In totaal is de föhn op 12 verschillende manieren in te stellen.


Gebruik:

Het föhnen van het haar kan schadelijk voor het haar zijn vanwege de hitte. Daarom wordt er vaak aangeraden om een hittebeschermende spray te gebruiken. Vele merken verkopen deze soort sprays, zoals bijvoorbeeld CHI! Daarnaast kan het zo zijn dat er een beetje extra stevigheid en volume gewenst is. Een mousse kan dit gewenste resultaat realiseren.  Wanneer deze stylingproducten zijn aangebracht kan het haar geföhnd worden.  Droog het haar tot het goed droog is. Aangeraden wordt om het laatste deel van het haar te drogen met koele lucht. Dit voorkomt pluizig haar, omdat op deze wijze de haarschubben worden gesloten.  

Resultaat:

Na gebruik van de Babyliss Pro Volare Compact V2 Föhn is het haar niet meer statisch of pluizig en heeft het een prachtige glans! 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag