Wij gaan verder dan Beauty. Wij willen u meer keuzes bieden op gebied van Beauty, die ook goed zijn voor de wereld, de mensheid en uw portemonnee. Wij geloven in een duurzame, bewuste Beautywereld .

 

Daarom vinden wij het belangrijk dat wij biologische producten kunnen leveren en bevat ons assortiment ook veel merken en producten die niet op dieren getest zijn. Deze dierproefvrije merken zijn onder andere; British Hair, CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, J Beverly Hills, Amika, Nioxin, Fudge, Aloxxi International en nog veel meer! Daarnaast zijn bij ons zelfs producten verkrijgbaar waarvan de verpakking biologisch afbreekbaar is.

 

Wij denken niet alleen verder bij de Beautyproducten die wij aanbieden, maar wij dragen ook ons steentje bij aan de maatschappij. Zo hebben wij goede contacten met de gemeente Goirle en met verschillende arbeidsintegratiebureaus, om zo werkzoekenden die lang uit het arbeidsproces zijn geweest en Wajongers terug in het arbeidsproces te krijgen. Een effectieve manier op deze mensen op weg te helpen waar wij als bedrijf veel voldoening uit halen.

 

Daarnaast is John Beerens ambassadeur, samen met onder andere Frans Bauer,  van het Sterrenfonds. Een goed doel dat zich inzet voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug verdienen. Of dat nu komt door medische omstandigheden, financiële beperkingen, fysieke aandoeningen of huiselijke omstandigheden. Het Sterrenfonds laat kinderen stralen. JohnBeerens.com zetten we dan ook geregeld in om het Sterrenfonds en verschillende acties onder de aandacht te brengen of om zelf acties op touw te zetten om het Sterrenfonds een stuk op weg te helpen.

 

Wij denken verder dan alleen Beauty en daar helpt u als klant aan mee!

 

Bedankt!

 

John Beerens en Team JohnBeerens.com