1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. SUNSHOT Tan & Beauty Drink
  Van € 2,95 nu voor € 2,50
  • Versnelt bruiningsproces
  • Verzorgende werking
  • Heerlijke sinaasappelsmaak
  • Geen schadelijke ingrediënten
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Beautydrinks

Drankjes waar je mooier van wordt, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Nochtans bestaan deze beautydrinks oftewel schoonheidsdrankjes toch echt. In Nederland zijn deze beautydrinks nog niet enorm populair maar wel reeds op de markt. Wij van Johnbeerens.com hebben verschillende beautydrinks in ons assortiment. Deze schoonheidsdrankjes werken vanuit de binnenkant van het lichaam en zuiveren, stimuleren de stofwisseling  of ze versnellen het bruiningsproces. De beautydrinks hebben dus allen een andere werking. Omdat Johnbeerens.com de enige webshop is in Nederland die deze beautydrinks verkoopt, hebben wij ervoor gezorgd dat we enkel de beste producten verkopen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten alleen een keuze kunnen maken uit de beste producten.

SUNSHOT Tan & Beauty Drink

In ons gamma hebben we verschillende beautydrinks. Een van onze favoriete drankjes, is de ALL4BEAUTY Collagen Drink. Dit drankje wordt gezien als een echte
Heeft u graag op een korte tijd een mooie gebruinde huid? Dan is de SUNSHOT Tan & Beauty Drink wellicht wel iets voor u. Dit vitaminedrankje bevat speciale ingrediënten waardoor het ervoor zal zorgen dat de huid sneller bruin zal worden. Ingrediënten zoals Aloe vere, Q10, Vitamine E, Vitamine A en Bèta-caroteen maken uw huid niet alleen bruiner, maar zullen de huid ook voeden en verzorgen. Tevens heeft het drankje een heerlijke sinaasappelsmaak en bevat het geen schadelijke ingrediënten.

Online uw favoriete beautydrinks bestellen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze fantastische beautydrinks? Bij ons kan u ze vandaag nog online bestellen. Wij van Johnbeerens.com vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen, daar kan een beautydrink zeker bij helpen. Weet u niet goed welke beautydrink u het beste kan nemen? Neem dan eens contact op met onze beautyspecialisten via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. Zij weten welke drankje zorgt voor die perfecte uitstraling.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje