Categorie navigatie:

Algehele verzorging

Het is belangrijk om onszelf dagelijks goed te verzorgen. Ook de verzorging van de intieme gedeeltes is daar een onderdeel van. Daarom is het belangrijk dat er enkel goede producten worden gebruikt, zodat ook deze lichaamsdelen de juiste verzorging krijgen die het nodig heeft. Wij van Johnbeerens.com hebben een selectie gemaakt van de beste producten van enkele de beste merken om ervoor te zorgen dat u zichzelf optimaal kan verzorgen. Zo hebben we verschillende producten in ons gamma, o.a. een ladyshape, massagekaars en een behandeling voor een blaasontsteking.

Blaasinfectie

Veel vrouwen hebben op regelmatige basis last van een blaasontsteking. Vaak hebben vrouwen zelf niet vaak door dat ze last hebben van een blaasinfectie, daarom is het belangrijk dat ze weten welke symptomen daar aan vast zitten. Veel vrouwen hebben vaak de drang om nodig te moeten urineren. Ook heeft men vaak last van een pijnlijk en branderig gevoel bij het urineren en voelen ze constant een ongemak of druk in de onderbuik. Omdat geen enkele vrouw graag last heeft van een blaasontsteking, hebben wij verschillende producten waarmee men een blaasontsteking kan voorkomen. Ook hebben wij een product waarmee men de blaasontsteking kan behandelen.

 i say: Blaasinfectie zijn tabletten om een beginnende blaasontsteking effectief te behandelen. Deze tabletten zijn verrijkt met cranberry waardoor men snel af is van de blaasontsteking. Dit is dus het ideale product wanneer men zich afvraagt wat men kan doen bij een blaasontsteking. Deze behandeling voor de blaasinfectie bevat 42 tabletten die gedurende 14 dagen moeten worden ingenomen. De i say: Voorkom Blaasinfectie zijn tabletten die voorkomen dat men een blaasinfectie kan oplopen. Wanneer men last heeft van een verlaagde weerstand, te kort aan slaap of stress kunnen deze tabletten als voorbehoedsmiddel worden ingenomen. Het is belangrijk dat deze tabletten gedurende 30 dagen worden ingenomen ter voorkoming van een blaasinfectie.

Ladyshape

Een van onze andere bekende producten is de Ladyshape. Dit is een bikinilijn tool die is ontwikkeld voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek. In ons assortiment zijn er verschillende ladyshapes terug te vinden. Deze hebben allemaal een ander scheersjabloon. Zo kan men met behulp van de Ladyshape op een eenvoudige manier het schaamhaar naar wens modelleren. Er zijn al Ladyshapes waarmee men een Brazilian shape, oftewel een schaamhaar streepje, kan scheren. Ook kan men het schaamhaar de vorm van een hartje geven met de Ladyshape Heart. Deze ladyshape zorgt ervoor dat het men zelf eenvoudig het schaamhaar in een hartje kan scheren. Alle producten van Ladyshape zijn bedoeld om de schaamstreek te scheren. Met behulp van het sjabloon kan men het schaamhaar naar wens scheren.

Online bestellen

Wij van Johnbeerens.com hebben verschillende producten in ons gamma voor de intieme gedeeltes van het lichaam. Omdat deze gedeeltes van het lichaam net zo belangrijk zijn, is het van belang dat ze ook goed worden verzorgd. Wij van Johnbeerens.com hebben meer dan 10 producten die ervoor zorgen dat u de juiste verzorging krijgt die u nodig heeft. Twijfelt u toch over welke producten het gewenste effect kunnen geven? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beauty experts via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.