Beauty Kussen By John Beerens

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.
Van € 49,95 nu voor € 44,94

Belangrijkste kenmerken

  • Juiste ondersteuning bij rug- en zijslapen
  • Voorkomt nek- en hoofdpijnklachten
  • Vult schouderholte mooi op
  • Anatomisch correcte ligging

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8717931729833
Merken John Beerens
Inhoud 50 x 60 x 8 cm

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een heerlijk kussen voor de beste nachtrust.

Niets is belangrijker dan een goede, lange nachtrust zonder een hele nacht liggen woelen en draaien. Met de Beauty Pillow By John Beerens wordt uw hoofd gedurende de hele nacht voorzien van een goede ondersteuning, waardoor u de hele nacht rustig en fijn kunt slapen en de volgende dag helemaal uitgerust bent.

De Beauty Pillow By JohnBeerens bestaat uit een speciale vulling dat ervoor zorgt dat het kussen gedurende de hele nacht blijft ademen. Hiernaast worden warmte en vocht hierdoor op een snelle en effectieve manier afgevoerd, waardoor het kussen tijdens uw slaap koel en fris zal aanvoelen. De vulling in de beauty pillow zorgt niet alleen voor het frisse en koele gevoel, maar zorgt er ook voor dat uw hoofd en nek ontspannen zullen aanvoelen doordat de vulling zorgt voor een lichte Japanse massage. Hiernaast beschikt de vulling van de beauty pillow over bijzondere eigenschappen die het gewicht van uw hoofd en nek op de perfecte manier verdelen over het kussen, waardoor uw hoofd en nek tijdens u slaap goed worden ondersteund. Wanneer u beweegt tijdens uw slaap, dan beweegt de vulling mee zodat uw hoofd en nek altijd in de ideale positie liggen en optimaal worden ondersteund. Wanneer u het gewicht van het kussen haalt zal deze weer in oorspronkelijk staat terugvormen en is dus niet meer ingedeukt. De vulling van het kussen is voorzien van 800 gram vezels die 100% hypo-allergeen zijn. Dit zorgt ervoor dat het kussen ook nog eens anti-allergisch werkt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Juiste ondersteuning bij rug- en zijslapen
  • Voorkomt nek- en hoofdpijnklachten
  • Vult schouderholte mooi op
  • Anatomisch correcte ligging

Inhoud:

Beauty Pillow By JohnBeerens heeft een afmeting van 50 x 60 x 8 cm. Het is mogelijk om het kussen op maat te maken zoals u graag wenst, doordat u de vulling uit het kussen kunt halen. De vulling kunt u vervolgens bewaren in de zak die bij de kussen is geleverd. Wilt u op een later moment het kussen weer vullen om het meer volume te geven, dan is dit altijd weer mogelijk omdat u de vulling heeft bewaard.

Gebruik:

Beauty Pillow By JohnBeerens is te gebruiken als hoofdkussen gedurende uw nachtrust of als ondersteuning tijdens het autorijden of op kantoor.
De beauty pillow kan op 40°C worden gewassen en gedroogd in de wasdroger, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben.

Resultaat:

Met de Beauty Pillow By JohnBeerens zorgt u ervoor dat u voortaan zult slapen als een roosje, doordat u op een therapeutisch kussen slaapt!

Bestel Beauty Kussen By John Beerens bij JohnBeerens.com en ontvangd dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje