Beautytips

 

Iedere vrouw heeft een ander ideaalbeeld en de perfecte look bestaat niet. Toch willen we allemaal zo dicht mogelijk bij ons ideaalbeeld van schoonheid komen. Beauty tips zijn dus altijd welkom!
Over beauty raak je nooit uitgeleerd. Er zijn altijd weer nieuwe trends en innovatieve producten die de verzorging van het lichaam nog leuker, makkelijker of beter maken.


John Beerens is voormalig kapper van het jaar,  stylist van Yfke Sturm tijdens de opnames van Holland’s Next Topmodel en presentator van zijn eigen programma John Beerens’ Salon Takeover. John Beerens staat al jaren bekend als beautyspecialist en is een echte kenner op het gebied van beauty. Om te zorgen voor Total Beauty, willen we u niet alleen de beste en mooiste Beautyproducten leveren, maar ook ervoor zorgen dat u het beste uit uw Beautyproduct kan halen.


Wij geven u graag antwoord op al uw beauty vragen, problemen en behoeftes. Echte schoonheid zit van binnen, maar om ook de buitenkant te laten stralen, hebben we alvast een aantal essentiële make-up tips, huidverzorging tips, haar tips en seizoen beauty tips voor u op een rijtje gezet.


Wacht niet langer en ontdek die ene gouden beauty tip!


Op deze pagina vindt u altijd de laatste haar-, huid-, seizoen- en make-up tips zodat u ten alle tijde en elk deel van het lichaam de laatste trends en tips kan volgen om er elke dag weer onovertroffen uit te zien.

 

 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag