Categorie navigatie:

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
U kunt via alle product pagina's op JohnBeerens.com een bestelling plaatsen. Als u de muis over een product op onze website beweegt kunt u voor 'bestel nu' kiezen. Via de pop-up die na de bestel nu keuze in beeld komt kunt u op 'doorgaan met bestellen' klikken om de artikelen in de winkelwagen te bekijken. Als de artikelen overeenkomen met wat u wilt bestellen kunt u kiezen voor 'bestelling afronden'. Vervolgens kunt u op deze pagina uw contact en factuur gegevens invullen en de manier van betalen kiezen. Let op, na dit venster word u doorverwezen naar de door u gekozen betaalpagina. Tot slot word u na betaling doorverwezen naar onze bedankpagina. Uw bestelling is nu geplaatst, u word op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling via het opgegeven e-mail adres. Mocht u tijdens het bestelproces vragen hebben of onduidelijkheden schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen helpen. Onze klantenservice is  telefonisch te bereiken via +31 (0)13 530 20 10.

Prijzen
Alle getoonde prijzen op www.johnbeerens.com zijn inclusief btw. De getoonde prijzen op professionals.johnbeerens.com zijn exclusief btw.

 

Beveiligde server
Alle betalingen via JohnBeerens.com worden afgehandeld via Buckaroo (payment service provider) doormiddel van een beveiligde verbinding die voldoet aan de Verisign qualificatie. De gegevens die door u worden ingevoerd worden door Buckaroo volledig vertrouwelijk behandeld. Zowel Buckaroo als JohnBeerens.com hebben geen inzicht in de door u ingevoerde gegevens. 

Persoonlijke gegevens
Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens? De gegevens die u invoert als u zich registreert als klant worden bewaard in onze database. Deze gegevens zullen nimmer worden vrijgegeven aan een derde partij en slechts worden gebruikt door JohnBeerens.com om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, acties en overige aanbiedingen indien u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?
Via het inlogveld kunt u uw gegevens gewoon opnieuw aanvragen. Wij zullen u dan een email toesturen met daarin een link om uw wachtwoord te resetten.