BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment

Speciale prijs € 0,85 Normale prijs € 1,70
50% Korting
50% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Voor gekleurd haar
  • Hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Beschermt de haarkleur
  • Vrij van SLS en parabenen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911740897
Merken Biosilk
Productlijn Biosilk Color Therapy
Stoffen Zonder parabenen

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment is een ideale en gemakkelijke behandeling die kan worden toegepast op gekleurd haar. Deze lichtgewicht behandeling van BioSilk hoeft namelijk niet uit het haar gespoeld te worden. De haren worden beschermd tegen schadelijke UV-stralen en invloeden van buitenaf, waardoor uitdroging wordt tegengegaan. BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment is verrijkt met maracuja, een essentieel ingrediënt dat de haarkleur beschermd tegen vervaging. Tevens bevat deze fijne treatment zijdeproteïnen. Deze zijdeproteïnen zorgen ervoor dat de haren ongelooflijk zacht worden en mooi zullen gaan glanzen. De BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment is vrij van SLS en parabenen.

  • Voor gekleurd haar
  • Hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Beschermt de haarkleur
  • Vrij van SLS en parabenen


Gebruik:

Was het haar eerst goed met shampoo en gebruik eventueel een conditioner. Verdeel hierna een kleine hoeveelheid BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment op de haren. Focus hierbij voornamelijk op de haarlengte en de punten. Vermijd zoveel mogelijk de haaraanzet. Spoel de behandeling niet uit.

Resultaat:

Het haar zal door BioSilk Color Therapy Leave-In Treatment heerlijk zacht aanvoelen. Het haar gaat mooi glanzen, maar zal tegelijkertijd ook beschermd worden tegen UV-straling en schadelijke invloeden van buitenaf. De haarkleur wordt dankzij de toegevoegde maracuja mooi versterkt.

Tip:


Gebruik voor een optimaal resultaat ook de BioSilk Color Therapy Shampoo en de Biosilk Color Therapy Conditioner.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag