Biosilk Volumizing Therapy Styling Kit

Op voorraad
Van € 65,35 nu voor € 29,75
54% Korting
54% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijk glanzend haar
  • Meer body en volume
  • Geen verzwaring
  • UV-bescherming

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911729717
Merken Biosilk
Productlijn Biosilk Volumizing Therapy
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 1 x 340gr, 1 x 360 gr, 1 x 15 gr

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Biosilk Volumizing Therapy Styling Kit is een complete Biosilk set bestaande uit:
-Biosilk Volumizing Therapy Hairspray 340 gr
-Biosilk Volumizing Therapy Styling Foam 360 gr
-Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder 15 gr

Biosilk Volumizing Therapy Hairspray (340 gr

) is een spray die het kapsel verstevigt en het haar extra volume geeft. Door het gebruik van essentiële ingrediënten van zijde- en rijstproteïne en het Hair Volume Complex krijgt het haar extra volume en body. Door de zijdeproteïnen krijgt het haar een extra mooie glans.  De Volumizing Therapy Hairspray zorgt voor meer body dat het kapsel volume geeft voor de hele dag. De spray beschermt het haar ook tegen schadelijke Uv-straling. Daarnaast is dit product ook gluten-, sulfaat- en parabenenvrij.

Biosilk Volumizing Therapy Styling Foam (360 gr

) is een schuim dat garant staat voor een langdurige medium hold fixatie voor handelbaar glanzend haar. De Biosilk Volumizing Therapy Styling Foam doordringt en herstelt beschadigd haar, zo wordt er meer volume en body in het haar gecreëerd.  Dit komt doordat het haar gevoed wordt door de zijde- en rijstproteïnen en het Hair Volume Complex. Bovendien is de foam gewichtsloos en verzwaart het haar niet.  Het versterkt het haar van binnenuit en beschermt tegen schadelijke Uv-stralingen. Dit product is gluten, sulfaat en parabenen vrij en niet getest op dieren.

Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder (15 gr)

is een poeder voor meer volume en body in het haar. De Therapy Texturizing Powder absorbeert overtollig talg op de hoofdhuid. Het poeder herstelt het haar, waardoor het haar meer volume krijgt. Daarnaast zorgen de zijdeproteïnen ervoor dat het haar een mooie natuurlijke glans krijgt. Dit product is gluten-, sulfaat- en parabenen vrij en niet getest op dieren.

  • Natuurlijk glanzend haar
  • Meer body en volume
  • Geen verzwaring van het haar
  • UV-bescherming

Gebruik:

Gebruik voor het meest optimale resultaat eerst de Biosilk Volumizing Therapy Styling Foam en breng deze aan vanaf de haaraanzet tot in de puntjes van het haar en masseer het in. Spray daarna Biosilk Volumizing Therapy Hairspray op het haar. Breng om het af te maken een kleine hoeveelheid Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder aan op de handen en verdeel het op de haaraanzet en masseer dit zachtjes in. Style dan het haar zoals gewenst.

Resultaat:

De Biosilk Volumizing Therapy Styling Kit bezorgt het haar een gezonde en volumineuze look. Het haar glanst prachtig, krijgt veel volume en is mooi gestyled.

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag