BioSilk Volumizing Therapy Travel Set

Van € 31,45 nu voor € 23,85

Belangrijkste kenmerken

 • Verzorgende zijde
 • Geeft volume
 • Travel size
 • Zijde-proteïnen
 • Inclusief handig tasje
 • Verzorgende werking

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 633911748909
Merken Biosilk
Productlijn Biosilk Volumizing Therapy
Inhoud 67 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Biosilk Volumizing Therapy Travel Set is een set die bestaat uit verschillende producten van de Biosilk Volumizing Therapy lijn. De set bestaat uit de Biosilk Volumizing Therapy Shampoo 67 ml, Biosilk Volumizing Therapy Conditioner 67 ml, Biosilk Silk Therapy Lite 67 ml en de Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder 67 ml. Door de kleine inhoudsmaten is de Biosilk Volumizing Therapy Travel Set ideaal om mee te nemen op reis. Daarnaast zit er bij de travel set een handig tasje waar alle vier de flesjes gemakkelijk in kunnen worde opgeborgen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Verzorgende zijde
 • Geeft volume
 • Travel size
 • Zijde-proteïnen
 • Inclusief handig tasje
 • Verzorgende werking

Biosilk Volumizing Therapy Shampoo 67 ml:

Biosilk Volumizing Therapy Shampoo bevat essentiële ingrediënten waarmee de volume en de body van het haar wordt hersteld. Dankzij de rijstproteïne en het Hair Volume Complex in de shampoo krijgt het haar weer energie en ziet er gezond uit. Tegelijkertijd wordt het haar verzorgd door de toegevoegde zijdeproteïne.

Biosilk Volumizing Therapy Conditioner 67ml:

Biosilk Volumizing Therapy Conditioner is een verzorgende conditioner die het haar tegelijkertijd meer body en volume geeft. De essentiële ingrediënten zijde- en rijstproteïnen reguleren het vocht in het haar en revitaliseren het.

Biosilk Silk Therapy Lite 67 ml:

De Biosilk Silk Therapy Lite is een uniek serum dat de structuur en de glans van het haar herstelt en beschermd. Het serum is speciaal ontwikkeld voor fijn en dun haar. Het serum kan wel drie keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden en werkt daardoor vochtregulerend.

Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder 67ml:

Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder is een volumepoeder voor meer volume en body in het haar. De poeder absorbeert overtollig talg op de hoofdhuid. Zijdeproteïnen zorgen ervoor dat het haar een mooie natuurlijke glans krijgt.

Gebruik:

Breng allereerst de Biosilk Volumizing Therapy Shampoo aan op nat haar. Masseer de shampoo goed in en spoel het haar grondig uit. Breng vervolgens de Biosilk Volumizing Therapy Conditioner aan op nat haar. Verdeel de conditioner vanaf de haarlengten tot aan de haarpunten. Laat de conditioner 2 tot 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit. De Biosilk Silk Therapy Lite kan na de wasbeurt gebruikt worden om het haar extra te verzorgen. De Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder kan gebruikt worden om het haar volume te geven door de poeder bij de haaraanzet de verdelen.

Resultaat:

Biosilk Volumizing Therapy Travel Set biedt het haar zijde-proteïne om het haar te verzorgen. Daarnaast biedt deze set het haar de volumineuze elementen van het Hair Volume Complex waardoor er een uitzonderlijke volume ontstaat. Verder wordt het haar krachtiger dankzij rijstproteïnen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje