• Ontdek hoe jij Chroma ID voor je blonde haar gebruikt

    Ontdek hoe jij Chroma ID gebruikt voor jouw haar

    Ben je op zoek naar een snelle haarkleur boost, een subtiele verfrissing of misschien wel een gedurfde transformatie? Dan is het vernieuwde Chroma ID haarmasker van Schwarzkopf Professional precies wat je nodig hebt! Dit tijdelijke kleuraanbrengende masker geeft niet alleen een levendige touch aan je haarkleur, maar zorgt ook voor diepgaande verzorging. Ontdek waarom Chroma ID een absolute game-changer is voor jouw haar!

    Lees meer
  1. Zo voorkom je haarverlies

    Zo voorkom je haarverlies

    Waarom lijkt haarverlies in de wintermaanden vaker voor te komen? Ontdek de factoren die ons haar beïnvloeden tijdens de koude maanden en ontdek hoe je dit kan verminderen.

    Lees meer
  2. De Charme van Kylie: Vijf opvallende haarkleuren

    De Charme van Kylie: Vijf opvallende haarkleuren

    Transformeer je look met de betoverende haartinten geïnspireerd door Kylie Jenner! Ontdek de magie van Manic Panic's Classic Creme en omarm gedurfde kleuren. 

    Lees meer
  3. Miley's Grammys haar namaken? Dat doe je zo!

    Miley's Grammys haar namaken? Dat doe je zo!

    Miley Cyrus heeft haar eerste Grammy Award in de wacht gesleept met haar hit "Flowers", die bekroond is als Best Pop Solo Performance en Record of the Year tijdens de 66e Grammy Awards. Naast haar zes nominaties en een op Tina Turner geïnspireerde uitvoering stal haar volumineuze kapsel de show. 

    Lees meer
  4. 5 Haartips voor een Razendsnelle Ochtendroutine

    5 Haartips voor een Razendsnelle Ochtendroutine

    Begin je dag met zelfvertrouwen en stralend haar met deze 5 snelle haartips voor een razendsnelle ochtendroutine! Of je nu tijd tekort komt of gewoon wilt genieten van extra minuten slaap, deze handige trucs zorgen ervoor dat jouw haar er fantastisch uitziet zonder al te veel gedoe.

    Lees meer
  5. Love is in the hair! Zo verwen jij je haar met Valentijn.

    Love is in the hair! Zo verwen jij je haar met Valentijn.

    Met Valentijnsdag om de hoek willen we niet alleen onze harten, maar ook ons haar laten stralen. Love is in the hair, toch? Dus, waarom je haar niet eens extra verwennen op deze liefdevolle dag? In dit blog deel ik wat liefdevolle haarverzorgingstips en introduceer ik je aan een paar geweldige producten die jouw haar laten stralen.

    Lees meer
  6. Zwangerschap en Haarverzorging: Essentiële Tips en Weetjes

    Zwangerschap en Haarverzorging: Essentiële Tips en Weetjes

    Zwangerschap brengt veel veranderingen met zich mee, inclusief hoe je haar zich gedraagt en aanvoelt. Ontdek alles wat je moet weten over haarverzorging tijdens de zwangerschap.

    Lees meer
  7. Be On Trend: Dé Haarstijlen van 2024

    Be On Trend: Dé Haarstijlen van 2024

    Sta je klaar om je kapsel naar een hoger niveau te tillen en er geweldig uit te zien in 2024? Ontdek hier de nieuwste haarstijlen en leer hoe je ze eenvoudig thuis kunt stylen met Wella Professionals.

    Lees meer
  8. Hoe om te gaan met pluizig haar?

    Hoe om te gaan met Pluizig Haar?

    Worstel je met onhandelbaar, pluizig haar? Ontdek de oorzaken, effectieve verzorgingsroutines en de beste producten om je pluizig haar te verminderen en te transformeren in een glanzende, gezonde haarbos.

    Lees meer
  9. Zo verzorg jij je haar in de winter

    Zo verzorg jij je haar in de winter

    De winter is een seizoen vol gezelligheid, maar helaas niet altijd voor je haar. Droge lucht en koude temperaturen kunnen je haar en hoofdhuid behoorlijk uitdagen. Maar geen paniek! Met de juiste zorg blijft je haar ook in de winter prachtig en gezond.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje