Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

06 Feb. 2019

Love is in the hair! 14x tips voor gezond haar (Win V-day cadeau!)

Het is weer zo ver! De winkeletalages en reclamebladen kleuren rood en roze en door al die hartjes zie je het bos niet meer. We denken op V-day vaak aan liefde voor elkaar, je partner of je bestie. Maar what about liefde voor onszelf en als je nog verder gaat; liefde voor ons haar? In dit blog geven we jou 14 makkelijke haartips die een wereld van verschil gaan maken voor jouw haar. Tips voor beschadigd haar, volumetrucs en nog veel meer. En omdat ook wij veel van jouw haar houden, maak je kans op een leuke V-day gift van JohnBeerens.com (hint: iets met rozen)!

Deel dit artikel:

Het is weer zo ver! De winkeletalages en reclamebladen kleuren rood en roze en door al die hartjes zie je het bos niet meer. We denken op V-day vaak aan liefde voor elkaar, je partner of je bestie. Maar what about liefde voor onszelf en als je nog verder gaat; liefde voor ons haar? In dit blog geven we jou 14 makkelijke haartips die een wereld van verschil gaan maken voor jouw haar. Tips voor beschadigd haar, volumetrucs en nog veel meer. En omdat ook wij veel van jouw haar houden, maak je kans op een leuke V-day gift van JohnBeerens.com (hint: iets met rozen)!

Moringa Olie

De heilzame werking van Moringa olie was in vele oude culturen al bekend. Ook het haar wordt blij van Moringa olie. De olie is rijk aan oliezuur. Het oliezuur trekt heel diep in de huid. Zo worden de vitaminen en andere gunstige stoffen aan de haarwortels geleverd. Heb je last van gespleten haarpuntjes dan adviseren we jou haarverzorging te gebruiken met Moringa olie. Onze klanten zijn heel tevreden met de CHI Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil. We horen vaak dat het haar er glad en pluisvrij door wordt zonder dat het vet oogt!

Borstelen

Borstel het haar niet als het nat is. Je haarschubben staan open en het haar is hierdoor kwetsbaarder! Begin ook altijd onderin het haar als je het haar gaat borstelen in plaats van boven. Check ook onze nieuwe borstelmerk The Knot Dr. Dit is een paddle brush die uit maar liefst 212 borstelharen bestaat. De flexibele borstelharen zorgen ervoor dat je zonder te trekken het haar uit de knoop haalt.

Drogen

Wrijf het haar niet droog nadat je het gewassen hebt. Door het droog te wrijven, beschadig je het haar. Je kunt beter een katoenen t-shirt wikkelen om het haar.

Argan olie

Argan olie, vaak ook wel vloeibaar goud genoemd, is like magic for the hair! Deze magische olie werkt alle pluis in het haar weg. Ook beschermt het jouw lokken tegen de zon. Het Zweedse merk Waterclouds heeft een hele fijne haarserum Waterclouds Repair Argan Oil. Dit haarserum verzorgt je haar maximaal en zorgt dat het meteen zacht aanvoelt.

Volume

Wil je zonder al te veel moeite meer volume in het haar? Borstel je haar dan met de warmteborstel van Diva. Zonder al teveel tijd en moeite heb je in een handomdraai glanzend haar met een boost aan volume. (Vergeet niet hittebescherming te gebruiken!)

Bescherm je haar

Pluizig haar vanwege de vochtige weersomstandigheden? Gebruik dan een anti-humidity spray. Onze klassieker is de Dreamcoat van Color WoW. De spray bevat polymeren die je door het gebruik van een hitte tool activeert. Het vormt een soort jasje om je haar, hierdoor dringt de vocht van buitenaf niet door het haar. En heb je geen last meer van pluizig haar!

Herstel je haar  

Een herstelbehandeling voor het haar kan daadwerkelijk voor een metamorfose zorgen. Het voedt het haar intensief. Olaplex No.3 herstelt het haar grondig van binnenuit. Het bevat een gepatenteerd uniek actief bestanddeel (Bis-Aminopropyl-Dimaleate) die verbroken zwavelbruggen (verbindingen in het haar) in onze haarlokken herstelt. Zwavelverbindingen hechten weer aan elkaar. Het resultaat is: buitengewoon glanzend, sterk, maar vooral gezond haar!

Voed je haar van binnenuit

Onderschat haarvitamines niet! Waar haarverzorging het haar van buiten verzorgen en beschermen doen haarvitamines dit van binnenuit. Sinds kort hebben we de nieuwe Beauty Bear Hair vitamines. Deze gummies bevatten essentiële voedingsstoffen, waaronder Biotin, Acerola (C-vitamine), vitamine B12, vitamine E, vitamine A en foliumzuur. Dankzij deze uitgebalanceerde samenstelling van haarvoedingsstoffen wordt het haar versterkt, onderhouden en krijgt het meer volume en glans. De gummies bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn de gummies 100% vegan en 100% dierproefvrij. De Beauty Bear Hair Vitamines zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle haartypen. Iedereen kan deze heerlijke haarvitamines dus innemen!

Houd je haar gezond 

Vooral voor dames met gespleten punten, knip je haarpunten om de 6-8 weken bij. Dit zorgt ervoor dat je haar gezond blijft.

Macadamia Olie

Macadamia olie is ook een olie waar je haar blij van wordt! Breng een aantal druppels Macadamia Natural Oil Healing Treatment aan in het haar voor het slapen en wordt wakker met gezond en pluisvrij haar.

Behoud je haarkleur 

Hoe vaak gebeurt het niet dat je jouw haar verft, maar dat je na een aantal wasbeurten de haarkleur ziet vervagen. Om dit probleem te voorkomen, raden we jou aan om je haar te verzorgen met de Colour Protect lijn van ons nieuwe merk SachaJuan. Deze lijn voor gekleurd haar, is geformuleerd met Ocean Silk technologie en micro-emulsietechnologie om vervaging van de haarkleur te voorkomen. Daarnaast zorgt de SachaJuan Colour Protect lijn voor volume en een stralende glans!

Heb jij blonde/grijze lokken of heb je ze blond/grijs laten verven en merk je dat je nu een soort van gele/koperkleurige gloed hebt, dan is zilvershampoo  meant for you! Zilvershampoo vermindert het gele en geeft de blonde of grijze kleur een boost.

Was je haar niet te vaak

Als je je mooie haarlokken vaarwel wil zeggen, moet je ze vooral niet elke dag wassen. Het is funest voor je haar en dat komt omdat je natuurlijke oliën verwijdert. Als je het te vaak wast, droogt het uit. Probeer het wassen van je haar zolang mogelijk uit te stellen, zodat het minder snel vet wordt. Als je elke dag je haar wast, maakt je lichaam sneller vetten aan, waardoor je het juist eerder wil wassen. 

Rozenbottelolie

Last but not least, willen we het hebben over rozenbottelolie. Rozenbottelolie herstelt de vochtbalans van fijn en beschadigd haar en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Daarnaast geeft het haar extra vitaliteit en een mooie, gezonde glans. Rozenbottelolie dient ook voor de bescherming en het behoud van de haarkleur! Onze rozenbottelolie haarverzorging van Chi is verrijkt met vitamine C. Voor je haar is vitamine C extra belangrijk, omdat het helpt bij de opbouw van collageen.

Wij hopen dat je door middel van deze tips nog meer liefde kan geven aan jouw haar. En ook wij houden van jouw haar! Maak daarom kans op de CHI Rose Hip Oil Repair & Shine Kit. Laat ons in een reactie weten hoe jij liefde geeft aan je haar en maak kans op deze fijne kit. Op Valentijnsdag kiezen we de lucky winnaar/winnares uit! Stay tuned.

Shade Cybulkiewicz
Feb 20, 2019 11:56
@Rochelle Noten was de lucky winnares van deze winactie! We zijn benieuwd wat ze van deze fijne rozenbottel olie lijn gaat vinden!
Sharon de Ridder
Feb 14, 2019 11:56
Oh, wat een fijne tips! Die ga ik zeker gebruiken om mijn haar nog liever te behandelen. Verder probeer ik zo min mogelijk met de stijltang aan de slag te gaan, om zo mijn haar wat te ontzien.
Ellen Reffeltrath
Feb 14, 2019 07:38
Mijn haar krijgt zo te lezen helaas wat te weinig liefde
Sabrina Broekhuis
Feb 14, 2019 07:37
Helaas door 1,5 jaar zware medicatie te hebben moeten slikken is 3/4 van mijn haar beschadigd en uitgevallen dus ik hield vrij weinig over!
Nu gebruik ik al een poosje Olaplex 3,4,5 en Chi infusion en oh wat een resultaat al!je ziet duidelijk dat bovenop het beschadigde haar alweer langer en veel mooier is geworden!ik en mijn kapster maken iedere twee maanden foto’s van mijn haren hoe het steeds vooruit gaat dus erg blij mee!
Helaas ben ik er nog niet en gebruik naast Olaplex en Chi ook de nodige vitamines voor het haar van binnenuit te voeden en de nodige haarserums waaronder de kleine Chi serums en oliën om het ook aan de buitenkant aan te pakken.
Dus om zo’n setje te winnen zou super zijn!heb ondertussen al vele euro’s aan mijn haar besteed
Janine Eenkhoorn
Feb 14, 2019 07:03
Ik geef te weinig liefde aan mijn haar, bedankt voor de tips! De kit zou geweldig zijn, de eerste stap naar gezond, glanzend en verzorgd haar!
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje