Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • John Beerens is ambassadeur van Stichting Haarwensen!

  John Beerens is ambassadeur van Stichting Haarwensen!

  Haarwensen geeft kinderen die kanker hebben de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van écht haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij de mooiste haarwerken aan de kinderen schenken. Door donaties van haar en financiële giften kan Haarwensen de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen zij de kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

  Lees meer
 1. De perfecte skincare routine

  De perfecte skincare routine

  Elèna Didi is een huidverzorging- en parfumlijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Alle producten produceren ze in Nederland en de focus ligt vooral op de kwaliteit. De basisfilosofie van de Elèna Didi producten is de liefde voor de vrouw, waarbij de merknaam de bron van inspiratie is. Elena en Didi zijn namelijk de voornamen van de moeders van de oprichters waarmee het merk Elèna Didi alle vrouwen over de hele wereld eert.

  Lees meer
 2. De beste tips en tricks voor glanzend haar

  De beste tips en tricks voor glanzend haar

  Hoe gezonder het haar des te mooier de coupe! Hier kun je via de binnen- of buitenkant voor zorgen.

  Lees meer
 3. 5 Haartips die je niet kunt missen deze feestdagen!

  5 Haartips die je niet kunt missen deze feestdagen!

  De feestdagen komen er weer aan. Dit brengt vaak een hoop uitjes, feestjes en dinertjes met zich mee. Dat is weer een mooi excuus om extra veel aandacht te besteden aan het uiterlijk, want met de feestdagen mag het altijd net een beetje meer. Of het nu gaat om een feestje op het werk, een familiediner of een gezellig avondje uit met vriendinnen. 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje