1. Blonderen, wel of niet doen? (ook tips van John Beerens)

  Blonderen, wel of niet doen? (ook tips van John Beerens)

  Twijfel je nog of je voor blond gaat? Te veel onderhoud, schadelijk of gewoon te spannend? In deze blog lees je hoe je de blonde lokken het best beschermt en herstelt. Ook adviseren we je welke shampoo je het best kan gebruiken voor je blonde coupe.

  Lees meer
 2. De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  We hebben er bijna zeker allemaal over gehoord: de bekende zilvershampoo! Maar waarom wordt deze shampoo zo vaak benoemd en aangeraden door de kapper?  En waarom is de magische shampoo zo’n trend geworden de afgelopen jaren. In dit blogartikel gaan we meer vertellen over de zilvershampoo, het gebruik, het nut, de oorsprong en de beste tips en tricks om er het beste uit je lokken mee te halen. Na het lezen van het blog, krijgt deze shampoo zeker een speciaal plekje in jouw badkamerkast!

  Lees meer
 3. Haarmasker gebruiken, haar in topconditie!

  Haarmasker gebruiken, haar in topconditie!

  Je herkent het vast wel; de jaloerse sentimenten die naar boven komen wanneer je die prachtige gezonde en glanzende lokken van andere dames voorbij ziet komen. Vooral als je er zelf met droog, stug en pluizig haar bij loopt. Het is natuurlijk geen primeur dat een verzorgende en voedende haarmasker aan dit fenomeen een verandering kan brengen. Maar toch willen we even stil staan bij een aantal ingrediënten/haarmaskers die jouw haar van een merkwaardige haarmetamorfose kunnen voorzien!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje