• De ultieme boost voor het nazomerse haar

  De ultieme boost voor het nazomerse haar

  Say goodbye to summer en hello to fall! De zon-, zee en zwembaddagen zijn voorbij. En ooh wat hebben we ervan genoten hè? Het was een heerlijke lange zomer met tig bbq’s en zonnige park- en strandsessies. Deze sunny days gaan helaas niet voorbij zonder dat ze hun tol eisen op onze haarlokken. Het is geen onbekend fenomeen dat de zon schade richt aan het haar. Wij testen weer een haar-wondermiddel (Olaplex No.3 hairperfector), die na de aangerichte schade van de invloeden van buitenaf, de boel weer vanuit binnen helemaal herstelt! 

  Lees meer
 1. Magische oliën voor beschadigd haar

  Magische oliën voor beschadigd haar

  Arganolie, macadamia olie, olijfolie, amandelolie and the list may go on. We kunnen niet ontkennen dat oliën een prominentere plek krijgen in het dagelijks haarritueel en in het badkamerkastje. Niet alleen onze haarlokken worden er blij van. Ook voor ons lichaam kunnen oliën veel betekenen. Een groot deel van de vrouwen heeft beschadigd haar. Dit komt voornamelijk door chemische behandelingen zoals je haar kleuren, stijlen, krullen et cetera. Ook factoren van buitenaf dragen bij aan haarschade. Denk aan de zon, zee, wind of regen. In dit blog bespreken we de meest effectieve oliën voor beschadigd haar, zodat ook jij afscheid neemt van die droge pluizige plukken.

  Lees meer
 2. De 3 leukste haarkleuren voor herfst 2018

  De 3 leukste haarkleuren voor herfst 2018

  De groene bladeren ebben langzamerhand weg en maken plaats voor die prachtige oranje boombladeren. De kleurverandering hoeft niet alleen voor de bomen te gelden. Ook onze haarlokken mogen er een vleugje herfst bij krijgen. Ben je ook toe aan een fall-look?  Lees dan snel verder en ontdek de haarkleur trends voor dit nieuwe seizoen. Ook krijg je tips over hoe je jouw nieuwe haarkleur het best behoudt.

  Lees meer
 3. Haartrends najaar 2018

  Haartrends najaar 2018

  De zonnebrandcrèmes en hotpants mogen nu weer de kast in en plaats maken voor de herfstjas, want summer time is over baby! Het is weer tijd voor prachtige oranje boombladeren, dagen die vroeg donker worden en foute pantoffels aan de voetjes. Ook onze haarlokken mogen mee genieten van dit nieuwe seizoen dit jaar. Hier lichten we onze favoriete haartrends voor het najaar toe. Hopelijk lukt het ons jullie te inspireren om voor een nieuwe herfstlook te gaan!

  Lees meer
 4. Guy Tang goes naked voor John Beerens (haartips van Guy)

  Guy Tang goes naked voor John Beerens (haartips van Guy)

  De extroverte social-media haarkleur-king Guy Tang lanceert zijn eigen haarkleurlijn Mydentity. Dit deed hij zondag groots in een uitverkochte Kromhouthal in Amsterdam. En natuurlijk waren wij erbij om een kijkje te nemen in de laatste haarkleurtrends, maar stiekem groef ik wat dieper naar wie Guy Tang is en hoe hij van een gediscrimineerde Aziatische not wanted gay in Oklahoma zichzelf omhoog klom tot een internationaal bekende social-media king in L.A.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje