• 9x redenen waarom een draadloze stijltang een must is

    9x redenen waarom een draadloze stijltang een must is

    In de tuin, de trein, de auto je haar nog even stijlen? Of ga je een weekendje weg met vriendinnen of je lover en wil je jouw haar elke dag on point hebben zonder een joekel van een stijltang in die beperkte handbagage van Ryan Air of Easy Jet mee te nemen? Wij hebben de Escape stijltang getest en we zijn verliefd!

    Lees meer
  1. 5x oliën die jouw haarconditie oppeppen

    5x oliën die jouw haarconditie oppeppen

    Ben je ontevreden met de conditie van jouw haar? Merk je dat na het wassen jouw haar er fresh and shiny uitziet, maar na 2 dagen toch dof oogt? You are not alone! In dit blogartikel leggen we uit hoe haarolie de haarconditie verbetert. Lees en kom er achter met welke olie jij jouw haar kan verblijden en wie weet win jij één van onze favoriete haaroliën voor het haar van het populaire merk Biosilk!

    Lees meer
  2. Alles wat je moet weten over haarmousse

    Alles wat je moet weten over haarmousse

    We weten allemaal wat haarmousse is en hebben waarschijnlijk allemaal dit haarproduct in huis. Maar weet jij precies wat haarschuim voor jouw haarlokken kan betekenen?

    Lees meer
  3. Waterclouds Repair voor beschadigd haar

    Waterclouds Repair voor beschadigd haar

    Last van gespleten punten? Pluizig haar dat op een vogelnest lijkt? Of haar wat echt als stro aanvoelt als je er met je handen doorheen gaat? Dit zijn haarproblemen waar meer dan de helft van de vrouwen dagelijks mee moeten dealen, inclusief ikzelf. Wij willen jou helpen weer het beste uit je haar te halen. Herstel jouw beschadigde haarlokken met haarverzorging die de beste ingrediënten aanbiedt om jouw haar weer gezond en sterk te maken, like the good old days!

    Lees meer
  4. REF, dé sulfaatvrije shampoo

    REF, dé sulfaatvrije shampoo

    Heb je het HE-LE-MAAL gehad met je haar? Blijft het maar droog, dof en gespleten? Wij hebben een oplossing voor de dagelijkse struggle van veel vrouwen met droge en gespleten haarpunten. En die is misschien wel veel makkelijker dan je had durven dromen: Sulfaatvrije shampoo.

    Lees meer
  5. Love is in the hair! 14x tips voor gezond haar (Win V-day cadeau!)

    Love is in the hair! 14x tips voor gezond haar (Win V-day cadeau!)

    Het is weer zo ver! De winkeletalages en reclamebladen kleuren rood en roze en door al die hartjes zie je het bos niet meer. We denken op V-day vaak aan liefde voor elkaar, je partner of je bestie. Maar what about liefde voor onszelf en als je nog verder gaat; liefde voor ons haar? In dit blog geven we jou 14 makkelijke haartips die een wereld van verschil gaan maken voor jouw haar. Tips voor beschadigd haar, volumetrucs en nog veel meer. En omdat ook wij veel van jouw haar houden, maak je kans op een leuke V-day gift van JohnBeerens.com (hint: iets met rozen)!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje