• 6 tips om droog haar weer gezond te krijgen

  6 tips om droog haar weer gezond te krijgen

  Heb jij de afgelopen dagen ook heerlijk in de zon gelegen en genoten van de tropische taferelen? Zat je te lang in de zon? Grote kans dat je haar wat droger aanvoelt. Niet gek. UV-stralingen zijn niet alleen slecht voor je huid , maar ook voor je haarlokken. Als je het haar te lang aan de zon blootstelt, maak je grote kans op beschadigd en uitgedroogd haar. Gelukkig kun je ook droog haar verhelpen! Met deze 6 tips ga je binnen no-time weer met gezond haar door het leven.

  Lees meer
 1. 3 makkelijke looks voor de paasdagen

  3 makkelijke looks voor de paasdagen

  Feestdagen brengen altijd extra aandacht voor onze looks met zich mee. True, het is geen Kerst waar we vaak iets meer uitpakken. Maar als vrouw wil je er bij elke gelegenheid verzorgd en mooi uitzien. En bij Pasen komen er etentjes en (schoon)familiebijeenkomsten bij kijken, dus onze looks moeten on point zijn. Wij helpen je graag een handje mee met drie makkelijke looks voor de paasdagen. En op alle producten die je in dit blog terugvindt, krijg je 10% korting met de code HAPPYEASTER!

  Lees meer
 2. Herstel droog en beschadigd haar met de beste haarproducten

  Herstel droog en beschadigd haar met de beste haarproducten

  In dit blogartikel zetten we 4 topproducten voor droog en beschadigd haar in het zonnetje. Ten eerste omdat ze echt nieuw leven in het beschadigd haar blazen. En ten tweede, omdat je door deze producten te bestellen, bijdraagt aan het geluk van kinderen die wegens ziekte met haaruitval kampen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze jonge kinderen vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan met een haarwerk die Haarwensen aan ze schenkt! Herstel jij je haar terwijl je tegelijkertijd aan het geluk van een kindje een steentje bijdraagt?

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje