• Alles wat je moet weten over droogshampoo!

  Alles wat je moet weten over droogshampoo!

  Droogshampoo is de ideale oplossing wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen of omdat je toch graag wat langer in bed wil blijven liggen. Het zorgt namelijk voor een snelle reiniging van de aanzet, waardoor je de wasbeurt even kunt uitstellen. Bovendien zorgt droogshampoo voor volume, textuur en glans- en kleurbehoud! Kortom: droogshampoo is een onmisbaar product in je badkamerkastje!

  Lees meer
 1. Super glanzend en kaarsrecht haar in 8 stappen (met talloze tips van gastblogger Elio Heres)

  Super glanzend en kaarsrecht haar in 8 stappen (met talloze tips van gastblogger Elio Heres)

  Wil je van je bos krullen een kaarsrechte coupe maken? Weet je niet welke tools en haarproducten je moet gebruiken? Lees in de blog van gastblogger en bekende influencer Elio Heres alles over het temmen van je krullen.

  Lees meer
 2. 9x redenen om voor Squalan huidverzorging te gaan!

  9x redenen om voor Squalan huidverzorging te gaan!

  Wil jij een stralende huid waar iedereen U tegen zegt? Ben je benieuwd naar wat squalaan voor jou huid kan betekenen? In deze Q&A lees je alles wat je moet weten over de cosmeticalijn Squalan.

  Lees meer
 3. Mannenkapsels in tijden van corona

  Mannenkapsels in tijden van corona

  Je kent het gezegde 'Als je haar maar goed zit' vast wel. In deze coronacrisis waarin kappers genoodzaakt zijn dicht te blijven, zitten veel mensen met de handen in het haar. Vooral voor mannen is het langer worden van het haar erg onhandig. Deze langere lokken zorgen er namelijk voor dat het haar minder goed in model te brengen is. Gelukkig zijn er verschillende tips & tricks die jouw coupe door deze crisis helpen!

  Lees meer
 4. 7x tips voor een frisse en stralende (lente)huid

  7x tips voor een frisse en stralende (lente)huid

  De lente is al aardig voelbaar en zichtbaar! De eerste zonnestraaltjes, bloesem aan de boom en vogeltjes die vrolijk tjilpen. De lente staat voor een fris en nieuw begin. Ook de huid verdient wat extra aandacht nu, zodat je deze lente en zomer een mooie, egale en stralende huid hebt! Lees in onze blog hoe jij de perfecte lentehuid bereikt!

  Lees meer
 5. De do's en don'ts bij droog haar

  De do's en don'ts bij droog haar

  Droog, afgebroken en pluizig haar. Haarproblemen waar tig vrouwen dagelijk mee om moeten gaan. Het haar elke dag in een knotje is geen optie, maar showen met haar dat op stro lijkt, is ook een no-go. In deze blog helpen we je graag een handje mee om van droog haar weer gezond en glanzend haar te maken.

  Lees meer
 6. Haaruitval. Wat zijn de oorzaken en oplossingen? (8x oorzaken)

  Haaruitval. Wat zijn de oorzaken en oplossingen? (8x oorzaken)

  Valt je haar er met plukken uit? Bespeur je steeds vaker een doucheputje vol met haar? Lees in onze blog wat de oorzaken zijn en hoe je het verhelpt!

  Lees meer
 7. 7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  Droom jij over prachtige krullen die lang blijven zitten? Wie niet? In onze blog lees je hoe je krullen lang mooi blijven en hoe je ze het best kan verzorgen.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje