Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • Alles wat je moet weten over hair weave extensions!

  Alles wat je moet weten over hair weave extensions!

  Lang en vol haar is niet langer meer een kwestie van maandenlang wachten om het te ‘laten groeien’. Met behulp van hairextensions/ weaves heb je binnen no-time die prachtige volle coupe waar je al een tijdje van droomt. In onze blog lees je hoe je dit bereikt!

  Lees meer
 1. 9x tips om blond/asblond haar te behouden

  9x tips om blond/asblond haar te behouden

  Asblond haar: een ontzettend populaire haarkleur onder zowel blondines als brunettes die hun haar willen blonderen. Maar waar we niet altijd bij stilstaan, is dat een blondering erg intensief is voor het haar. Het is daarom erg belangrijk om - na een behandeling als deze - meer aandacht te besteden aan de verzorging van je gekleurde lokken. Om het gewenste resultaat zo lang mogelijk te behouden en vervaging te voorkomen, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet! 

  Lees meer
 2. 6x de beste krultangen voor perfecte en langhoudende krullen

  6x de beste krultangen voor perfecte en langhoudende krullen

  Je herkent het vast wel: je hebt een paar uur lang voor de spiegel gestaan om de perfecte krullen te maken en binnen no-time is er nog maar weinig van over. De krullen zijn uitgezakt en er zit slechts een beetje slag in je haar. Alle moeite is voor niets geweest. Herken jij dit probleem? En wil je weten hoe je dé perfecte langhoudende krullen maakt? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 3. John Beerens strijdt tegen eenzaamheid bij ouderen. Help je mee?

  John Beerens strijdt tegen eenzaamheid bij ouderen. Help je mee?

  Een 85-jarige oma die bij het raam zit met haar kopje koffie en toekijkt hoe een echtpaar hand in hand voorbij loopt of hoe een gezinnetje gezellig geniet van een wandeling in de zon. Zij mag niet naar buiten. Afstand is haar enige beschermingsmiddel tegen een coronabesmetting. Daarnaast zijn haar vriendinnen en haar man overleden. Kinderen wonen te ver om regelmatig langs te komen. Dus moet ze vaak zonder contact met de buitenwereld haar dagen uitzitten. Zo ziet het leven van veel bejaarden in Nederland er helaas uit. Door de coronacrisis is eenzaamheid bij ouderen alleen maar meer geworden. Wij dragen graag ons steentje bij in deze gekke tijd, om zo de strijd tegen eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan. Lees in deze blog hoe jij op een leuke manier eenzame ouderen kunt helpen!

  Lees meer
 4. Uitgroei in tijden van corona

  Uitgroei in tijden van corona

  In tijden van corona is een bezoek aan de kapper niet meer zo vanzelfsprekend. Dit zorgt voor paniek en ergernissen onder mensen die hun haarkleur al jaren bij laten werken door hun vertrouwde kapper. De uitgroei wordt steeds erger en het is verleidelijk om zelf de kwast in het haar te zetten. Dit is vaak helemaal niet nodig! Er zijn verschillende tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw uitgroei niet meer opvalt. Lees dus snel verder! 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje