• Borstelen is belangrijk blog banner

  4x redenen waarom je haar borstelen belangrijk is!

  We doen er alles aan om met gezond en mooi haar rond te lopen. Haarmaskertje hier, serum daar en weer de puntjes bijknippen and repeat. Maar over de manier waarop we het haar borstelen, horen we vrij weinig. In dit blog duiken we iets dieper in de materie . Wij zetten voor jou op een rijtje waarom het zo belangrijk is om je haar te borstelen. Lees ook hoe je kans kan maken op een borstel van ons nieuwe merk: The Knot Dr.!

  Lees meer
 1. De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  De magie van zilvershampoo: tips & tricks

  We hebben er bijna zeker allemaal over gehoord: de bekende zilvershampoo! Maar waarom wordt deze shampoo zo vaak benoemd en aangeraden door de kapper?  En waarom is de magische shampoo zo’n trend geworden de afgelopen jaren. In dit blogartikel gaan we meer vertellen over de zilvershampoo, het gebruik, het nut, de oorsprong en de beste tips en tricks om er het beste uit je lokken mee te halen. Na het lezen van het blog, krijgt deze shampoo zeker een speciaal plekje in jouw badkamerkast!

  Lees meer
 2. 7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  7x tips: Zo blijven krullen écht langer zitten

  Droom jij over prachtige krullen die lang blijven zitten? Wie niet? In onze blog lees je hoe je krullen lang mooi blijven en hoe je ze het best kan verzorgen.

  Lees meer
 3. Dierproefvrije haarverzorging. Wat houdt het precies in? Lara Larissa vertelt je er alles over!

  Dierproefvrije haarverzorging. Wat houdt het precies in? Lara Larissa vertelt je er alles over!

  Wil jij ook je steentje bijdragen aan het welzijn van dieren? In deze blog legt Lara Larissa cruelty free make-up artist en haarstylist tot in de details uit wat dierproefvrij haarverzorging precies is. Ook lees je welke haarverzorging bij ons cruelty free is! Ben je benieuwed naar onze cruelty free beauty producten? Lees dan snel door.

  Lees meer
 4. Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Je haar breekt snel af, het pluist en lijkt wel een vogelnest. Als je door je haar gaat met je handen voelt het ver van glad, zacht en gezond. Dit zijn allemaal kenmerken van beschadigd en droog haar. We willen allemaal het liefst met glanzend en zacht haar paraderen en gewoon een keer van die bos stro op ons hoofd af! In deze blog geven we jou een aantal effectieve handvaten, zodat je al slapend jouw haarlokken een boost geeft en wakker wordt als een sleeping beauty! Lees ook hoe je kans maakt op één van de beste herstelbehandelingen in onze schappen!

  Lees meer
 5. Haaruitval bij mannen. Hoe te voorkomen en behandelen?

  Haaruitval bij mannen. Hoe te voorkomen en behandelen?

  Wist je dat 7 op de 10 mannen te maken krijgen met kaalheid? Ben je benieuwd naar wat je er tegen kan doen en welke haarproducten je kunnen helpen het haarverlies te verminderen of voorkomen? Lees dan snel verder!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje