1. [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van corona

  [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van corona

  Handen wassen is prioriteit nummer één van de dag tegenwoordig. Ondanks het feit dat dit één van de meest doeltreffende manieren is om bacteriën en virussen tegen te houden zich verder te verspreiden, lijden onze handen eraan. Lees in deze blog hoe jouw handen deze Corona periode doorstaan zonder dat ze uitdrogen of aan exceem gaan lijden. We geven je 6 tips om je handen maximaal te beschermen en verzorgen!

  Lees meer
 2. Je haar zelf verven

  Je haar zelf verven

  Wil je je coupe zelf kleuren? Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen je graag een handje mee, zodat je thuis ook het mooiste resultaat bereiken!

  Lees meer
 3. De ultieme feestkapsels voor kerst en oud en nieuw 2020!

  De ultieme feestkapsels voor kerst en oud en nieuw 2020!

  Wil je tijdens de feestdagen indruk maken met een mooi en easy kapsel? Check deze snelle en makkelijke feestkapsels, zodat jij ook kan shinen tijdens kerst en oud en nieuw!

  Lees meer
 4. How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

  How to: In 5 stappen je haar krullen met de Steampod 3.0

  Hoe krul je je haar met de Steampod Stijltang met Stoomtechnologie? Krullen maken met een stijltang kan tricky zijn maar wanneer je deze simpele stappen volgt, heb je gegarandeerd succes!

  Lees meer
 5. Op zoek naar dé stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar?

  Op zoek naar dé stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar?

  Heb je droog, beschadigd en kwetsbaar haar? Kan je niet zonder de stijltang leven? Lees hier welke stijltangen je haar het minst beschadigen. Zo kun je schade aan je haar beperken en soms zelfs voorkomen. 

  Lees meer
 6. 5 oorzaken van pluizig haar

  5 oorzaken van pluizig haar

  Volgens mij is het één van de grootste hair-issues waar wij vrouwen mee te kampen krijgen: pluizig haar.  De droom van elke vrouw is om met pluisloos haar door het leven te gaan. En het fijnst is als we hier niet al te veel moeite in moeten steken. Wij willen jullie uiteraard hiermee helpen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire producten om pluizig haar meteen tegen te gaan! Wil jij ook zonder pluis door het leven, lees dan snel verder.

  Lees meer
 7. Hoe kies je de beste föhn?

  Hoe kies je de beste föhn?

  Bijna elke vrouw heeft een föhn in haar badkamer. Als je aan haar vraagt waar ze op let bij het aanschaffen van een föhn, volgt er een moment van stilte. Niet erg! Het is nooit te laat om nieuwe dingen te leren. Hoe meer we over het haar weten, des te beter we met onze haarlokken omgaan. Hieronder lees je op welke belangrijke punten je moet letten voordat je een föhn aanschaft.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje