Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • Je haar grijs verven. Zo doe je dat!

  Je haar grijs verven. Zo doe je dat!

  Voor prachtige, zilvergrijze lokken hoef je niet eens naar de kapper. In tijden van corona is dat natuurlijk ideaal! Wanneer je gebruik maakt van de juiste producten kun je ook zelf die prachtige grijze look bereiken. Net zoals bij andere kleuringen is het hierbij erg belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan en te kiezen voor de juiste producten. Om jou hierbij op weg te helpen hebben wij alles wat jij moet weten over het grijs verven van je haar op een rijtje gezet.

  Lees meer
 1. Hoe creëer je binnen no-time volume in het haar?

  Hoe creëer je binnen no-time volume in het haar?

  Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie, volle bos haar. Soms lijkt het onmogelijk om volume te creëren en wanneer het wel lukt, is hier na enkele uren niets meer van te zien. In deze blog hebben wij alle tips op een rijtje gezet die jij moet weten over het creëren en behouden van een volumineuze bos haar!

  Lees meer
 2. 9x Haartrends 2021: Deze kapsels en trends moet je niet missen!

  9x Haartrends 2021: Deze kapsels en trends moet je niet missen!

  In 2021 draait het vooral om natuurlijke elementen van je haar die geaccentueerd worden! Laat je inspireren door deze fantastische haartrends.

  Lees meer
 3. Hoe gebruik je de conditioner- en shampoobar? 7x voordelen.

  Hoe gebruik je de conditioner- en shampoobar? 7x voordelen.

  Beauty producten in Bar vorm zijn tegenwoordig enorm populair. Hoe haal je het beste uit je shampoo- of conditioner bar? En wat zijn de voordelen van deze trend die steeds vaker haar territorium markeert in de Nederlandse badkamers? 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje