• Hoe onderhoud ik gekleurd haar? Tips, do's & don'ts!

    Hoe onderhoud ik gekleurd haar? Tips, do's & don'ts!

    Na uren te hebben doorgebracht in de kappersstoel, wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw nieuwe, frisse haarkleur. Toch zijn er verschillende gewoonten die ervoor kunnen zorgen dat de kleur al snel vervaagt en dof oogt. Dit willen we natuurlijk niet! In deze blog lees je alles wat je moet doen (en juist niet moet doen!) om jouw haarkleur zo lang mogelijk te behouden. 

    Lees meer
  1. Lang haar kapsel Krullen zonder hitte

    Lang haar kapsel: Krullen zonder hitte!

    Eén van de zomer haartrends die we ontzettend veel zien bij lang haar is het maken van krullen ZONDER gebruik te maken van warmte. Vind je alle looks die gecreëerd worden met hittetools leuk, maar ben je eigenlijk helemaal geen fan van de tools? Met deze step by step zijn jouw NO HEAT CURLS zo gefixt! 

    Lees meer
  2. Lob kapsel: Texture Waves!

    Lob kapsel: Texture Waves!

    Eén van de populairste haartrends van het moment is de texture wave. De texture wave is ideaal om toe te passen in een lob lengte, omdat je de punten juist wat steiler houdt en hierdoor niet meteen alle lengte van je haar verliest. In deze How to video en blog leggen Sebastian Professional en JohnBeerens.com je stap voor stap uit hoe je deze looks gemakkelijk bij jezelf kunt maken.

    Lees meer
  3. De 10 beste leave-in conditioners!

    De 10 beste leave-in conditioners!

    In deze blog lees je alles over onze top 10 favoriete, best verkochte leave-in conditioners voor verschillende haartypes. We praten je bij over de beste leave-in conditioner voor krullen, leave-in conditioner sprays en Curly Girl leave-in conditioners zonder siliconen. Lees snel verder om jouw nieuwe favoriet te vinden!

    Lees meer
  4. Haarverf verwijderen, hoe doe je dat?

    Haarverf verwijderen, hoe doe je dat?

    In tijden van corona zijn vele van ons zelf met haarverf aan de slag gegaan. Misschien was je de uitgroei beu, of misschien wilde je juist een keer iets nieuws proberen! Toch is het zelf verven van je haar altijd een risico. Zo kan de kleur veel donkerder uitvallen dan gehoopt. In deze blog lees je welke stappen je zelf kan ondernemen om de haarverf uit het haar te verwijderen. 

    Lees meer
  5. Alles wat je moet weten over baardolie

    Alles wat je moet weten over baardolie

    Je ziet het steeds vaker: mannen met baarden. Toch is het laten groeien van een mooie, volle baard nog niet zo makkelijk. Voor de optimale verzorging van jouw baard is een baardolie essentieel. Een baardolie zorgt ervoor dat de baard zacht aanvoelt en een natuurlijke glans krijgt. Ook heeft een baardolie een voedende en hydraterende functie voor de huid zelf. In deze blog lees je alle voordelen van het gebruiken van een baardolie, en lees je hoe je deze kunt aanbrengen. 

    Lees meer
  6. Een groene gloed in je haar: hoe kom je er vanaf?

    Een groene gloed in je haar: hoe kom je er vanaf?

    Een ongewenste, groene gloed in het haar: een nachtmerrie voor velen. Een groene gloed in het haar kan verschillende oorzaken hebben. Gelukkig zijn er ook manieren om hier weer snel vanaf te komen of een groene gloed te voorkomen. Wij hebben alle tips voor je op een rijtje gezet!

    Lees meer
  7. Hoe herstel je binnen no-time beschadigd haar?

    Hoe herstel je binnen no-time beschadigd haar?

    Beschadigd haar kan verschillende oorzaken hebben en het kan moeilijk zijn om de juiste producten te vinden die je haar langdurig maar ook snel herstellen. In deze blog lees je alles over het herstellen van beschadigd haar.

    Lees meer
  8. Alles over de werking en het effect van Ketoconazol

    Alles over de werking en het effect van Ketoconazol

    Haaruitval, kaalheid en roos: stuk voor stuk hardnekkige hoofdhuidproblemen die niet zomaar op te lossen zijn. Erfelijkheid, stress of een tekort aan bepaalde vitaminen kunnen hier de oorzaak van zijn. Onder andere het ingredient Ketoconazol kan worden ingezet bij het behandelen en voorkomen van deze hoofdhuidproblemen. In deze blog lees je alles over de werking van dit ingrediënt, en de mogelijke alternatieven die jou helpen bij het optimaal verzorgen van jouw hoofdhuid. 

    Lees meer
  9. Alles over haarmaskers

    Alles over haarmaskers

    Hoe gebruik je een haarmasker? Hoe vaak gebruik je een haarmasker? Welk haarmasker past bij mijn haar? In deze blog lees je het antwoord op al je vragen over haarmaskers!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje