• Dit zijn de beste geurkaarsen voor een lekkere geur in huis!

    Dit zijn de beste geurkaarsen voor een lekkere geur in huis!

    Een geurkaars is meer dan een lekker geurtje. Wist je dat een geurkaars ook vele voordelen heeft voor je gemoedstoestand? Het merk JANZEN biedt maar liefst 10(!) verschillende geurlijnen, waardoor er altijd eentje voor jou bij zit. In deze blog hebben wij onze favoriete geuren voor je op een rijtje gezet! 

    Lees meer
  1. Krullen crèmes die je haar omtoveren

    Krullen crèmes die je haar omtoveren

    Dat krullend haar meer verzorging nodig heeft dan normaal haar is niets nieuws. Toch kan het erg lastig zijn om te bepalen wat jouw krullen nodig hebben en hoe je ze het beste kan verzorgen en beschermen. In deze blog lees je alles wat je moet weten over het gebruiken van krullen crèmes, afhankelijk van jouw type krullen. Ook hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van onze beste krullen crèmes. Lees dus snel verder!

    Lees meer
  2. 4x Makkelijke haarkapsels zonder stijltang!

    4x Makkelijke haarkapsels zonder stijltang!

    Om een verzorgde, stijlvolle haarstijl te creëren heb je niet altijd hittetools nodig! Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke en vooral makkelijke kapsels, voor iedere gelegenheid? Lees dan snel verder! Wij hebben de leukste kapsels voor je op een rijtje gezet. En de stijltang? Die kun je even laten liggen. 

    Lees meer
  3. De fijnste cadeaus voor hem op Vaderdag!

    De fijnste cadeaus voor hem op Vaderdag!

    Cadeau voor papa

    Op 20 juni is het weer zo ver; Vaderdag! De dag waarop we alle papa’s gaan verwennen met leuke Vaderdag cadeaus! Wil je de liefste papa, opa of gewoon een vader lekker in het zonnetje zetten met geweldige verzorgingsproducten? Papa is onze superheld. En deze superheld verdient op deze speciale dag wel een heerlijk cadeau. Wij hebben voor jou een aantal fijne Vaderdag cadeaus geselecteerd waar je zeker punten mee scoort. Wat dacht je van onze heerlijke Daddy beard set? Of de Daddy Hair & Body Set? Lees verder zodat jij het leukse verzorgingsproduct voor je pap in de wacht sleept!

    Lees meer
  4. Het stappenplan voor gezond haar in de lente!

    Het stappenplan voor gezond haar in de lente!

    Yes! Het is weer lente. Het is heerlijk weer en we brengen dan ook meer tijd door in het zonnetje. Om je haar gezond en stralend te houden, is het belangrijk om er extra aandacht aan te geven. Om jou hierbij op weg te helpen hebben wij een stappenplan opgesteld. Zo zorg jij voor gezonde, glanzende lokken in de lente. 

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje