Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

  • Onmisbare ingrediënten voor gezond en stralend haar!

    Onmisbare ingrediënten voor gezond en stralend haar!

    Net als onze huid, heeft ook ons haar dagelijkse voeding nodig om gezond en stralend te blijven. De beste manier om dit te doen is met natuurlijke producten. Steeds meer haarproducten bevatten tegenwoordig Arganolie, zijde, algen of Aloë Vera. Maar wat doen deze ingrediënten nou voor het haar en welke passen het beste bij jouw haartype? In deze blog lees je alles over de werking van deze magische ingrediënten voor jouw lokken. 

    Lees meer
  1. Haarvitamines voor gezonde en sterke zomerlokken!

    Haarvitamines voor gezonde en sterke zomerlokken!

    Gedurende de zomer hebben je huid en haar het zwaar te verduren. Zo kan het haar uitdrogen en afbreken door haarschade door uv-straling, zeezout en chloor. Om deze nadelige effecten tegen te gaan, is het belangrijk om het haar van binnenuit te herstellen en beschermen. Yummygums Hair helpt jou hierbij! Deze 100% vegan haarvitamines zijn vrij van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en bevatten alle belangrijke vitaminen en mineralen om jouw haar van binnenuit te versterken en verzorgen. In deze blog lees je alles over de werking en effecten van de Yummygums Hair haarvitamines. 

    Lees meer
  2. Nieuw: Redken Color Extend Magnetics (+ Review!)

    Nieuw: Redken Color Extend Magnetics (+ Review!)

    Redken is vernieuwd! Redken Color Extend Magnetics is één van de vernieuwde productlijnen van Redken. Deze lijn is speciaal ontwikkelt voor vrouwen met gekleurd haar en richt zich op het herstellen van het haar en het behouden van de haarkleur. In deze blog lees je meer informatie over deze vernieuwde producten, hoe je deze gebruikt en wat onze persoonlijke ervaringen zijn. Lees dus snel verder! 

    Lees meer
  3. Is aloë goed voor je huid? 7x voordelen van aloë.

    Is aloë goed voor je huid? 7x voordelen van aloë.

    Aloë vera, het plantje die in je beauty routine niet mag ontbreken! Last van littekens, eczeem, droge, geïrriteerde of een verouderde huid? Gebruik aloë en je huid herstelt binnen no-time! Wil jij ook je huid next level brengen? Lees dan snel hoe!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje