• Haar verzorgen na de zomer? Lees onze 3 tips!

  Haar verzorgen na de zomer? Lees onze 3 tips!

  Dit gevoel herkennen we allemaal: lekker op vakantie geweest, volop van de zon en de zee genoten en een prachtige goudbruine huid… Maar mede door water en zon kan het haar droog worden na zo’n heerlijke vakantie. Geen paniek, in deze blog geven wij je 3 tips hoe je je haar weer optimaal kunt verzorgen na de zomer.

  Lees meer
 1. Nieuw! Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

  Nieuw! Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

  Een herkenbaar probleem voor vele vrouwen: je bent onlangs naar de kapper geweest en er is nu al een gele en warme gloed zichtbaar. Hoe zorg je ervoor dat deze ongewenste gloed verdwijnt? Zilvershampoo is hier het ideale product voor; zilvershampoo neutraliseert de gele gloed in het haar en maakt het haar weer mooi ash blond. De Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is de eerste zilvershampoo voor beschadigd haar van Olaplex, die het haar tegelijkertijd herstelt en verzorgt. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over dit nieuwe topproduct! 

  Lees meer
 2. Herstel en verzorg je haar met de thuisbehandeling van Olaplex!

  Herstel en verzorg je haar met de thuisbehandeling van Olaplex!

  Olaplex: je hebt er vast al eens van gehoord. Maar wat maakt deze producten nou zo populair en effectief? En wat kunnen deze producten betekenen voor jouw haartype? In deze blog lees je alles over de werking en het gebruik van de gehele thuisbehandeling. Zo geef jij jouw beschadigde en behandelde lokken de optimale verzorging die het nodig heeft! 

  Lees meer
 3. Nieuw: Kérastase Spécifique Divalent

  Nieuw: Kérastase Spécifique Divalent

  Een ongezonde hoofdhuid is een veelvoorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Om deze hoofdhuidproblemen aan te pakken heeft Kérastase een nieuwe productlijn ontwikkeld: Kérastase Specifique Divalent. Deze lijn is speciaal gericht op het versterken en balanceren van de hoofdhuid. Bovendien zorgen deze producten ervoor dat het haar van binnenuit wordt versterkt en verzorgt. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe producten van Kérastase. 

  Lees meer
 4. Alles over de werking van Minoxidil

  Alles over de werking van Minoxidil

  Overmatig haaruitval, dunner wordend haar en inhammen: stuk voor stuk vervelende en hardnekkige problemen waar menig mannen en vrouwen mee te maken krijgen. Minoxidil is een van de weinige effectieve haargroeimiddelen dat zowel door mannen als door vrouwen gebruikt kan worden in de behandeling van haaruitval en dunner wordend haar, en sinds kort verkrijgbaar bij JohnBeerens.com! In deze blog lees je alles wat je moet weten over de werking en het gebruik van Minoxidil. 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje