• Je haar stijlen met Lava? CHI maakt het mogelijk!

    Je haar stijlen met Lava? CHI maakt het mogelijk!

    Een stijltang die als resultaat gezonder, sterker en minder kroezend haar geeft? Krullen en stijlen, het kan allemaal met de CHI Lava 2.0. De keramische platen bevatten het mineraal genaamd Lava, wat bekend staat als de beste warmtegeleider ter wereld. In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over deze geweldige stijltang.

    Lees meer
  1. Wil jij je haar lang laten groeien? Lees onze 6 tips voor lang en gezond haar!

    Wil jij je haar lang laten groeien? Lees onze 6 tips voor lang en gezond haar!

    Lange, stralende lokken: welke vrouw droomt er niet van? Je haar laten groeien kan niet snel genoeg gaan. Het laten groeien van je haar is dan ook een kwestie van geduld. Maar goed nieuws: er bestaan verschillende trucs en middelen om de haargroei te bevorderen. In deze blog hebben wij 6 tips voor het laten groeien van lang en gezond haar voor je op een rijtje gezet.

     

    Lees meer
  2. Haaruitval in de herfst: wat is de oorzaak en wat kun je er aan doen?

    Haaruitval in de herfst: wat is de oorzaak en wat kun je er aan doen?

    De temperatuur daalt en het lijkt wel alsof je haar net zo snel uitvalt als de blaadjes van de bomen. Zowel mannen als vrouwen kunnen veel last hebben van seizoensgebonden haaruitval. Maar wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen? In deze blog lees je alles wat je kan doen om haaruitval te voorkomen!

    Lees meer
  3. Alles wat je moet weten over sulfaatvrije shampoo (+ onze favorieten!)

    Alles wat je moet weten over sulfaatvrije shampoo (+ onze favorieten!)

    Sulfaten: je hebt er vast al eens van gehoord, maar wat wil het nou eigenlijk zeggen? Sulfaten vind je terug in vele producten met een reinigende functie. Denk hierbij aan cleansers voor het gezicht, tandpasta, badschuim en showergels en in shampoo. Maar wist je dat sulfaten ook voorkomen in schoonmaakmiddelen? Stel je eens voor hoe agressief deze ingrediënten moeten zijn. Agressieve sulfaten kun je daarom maar beter vermijden in je dagelijkse haarverzorging. In deze blog lees je alles wat je moet weten over sulfaten in shampoos en hebben wij onze favoriete sulfaatvrije shampoos voor je op een rijtje gezet! Lees dus snel verder. 

    Lees meer
  4. Mijn ervaring met de Kérastase Blond Absolu producten

    Mijn ervaring met de Kérastase Blond Absolu producten

    De Kérastase Blond Absolu lijn is er speciaal voor geblondeerd, ontkleurt of gehighlight haar. Door deze lijn te gebruiken worden de vezels in het haar diep gehydrateerd en hersteld door hyaluronzuur en Edelweiss. Ik mocht de producten uit deze lijn proberen en daar waren ik en mijn gehighlighte haar natuurlijk mega blij mee. In deze blog lees je meer informatie over deze producten, hoe je deze gebruikt en wat mijn persoonlijke ervaring ermee is.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje