Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • Onze 8 favoriete tools voor de mooiste feestkapsels!

  Onze 8 favoriete tools voor de mooiste feestkapsels!

  Wil jij tijdens de feestdagen indruk maken met een mooi feestkapsel? Ga je voor mooie krullen, stijl of toch die blow-out met een föhnborstel? Er zijn zoveel verschillende soorten feestkapsels, en meerdere feestdagen natuurlijk, dus alle mogelijkheid om is even lekker los te gaan met je kapsel. Er zijn veel verschillende tools die hierbij kunnen helpen en wij hebben onze favorieten tools op een rijtje gezet voor jou!

  Lees meer
 1. Zo houd jij je partylook langdurig in model!

  Zo houd jij je partylook langdurig in model!

  Heb jij al helemaal voor ogen hoe je met kerst je haar in model wilt brengen, maar is het altijd op de helft van de dag al helemaal uitgezakt? Ga je voor lengte en maak je je haar mooi steil, wil je het juist gekruld of ga je voor een salonwaardig blow-out kapsel waarmee je iedereen omver blaast? Welke keuze je ook maakt, het belangrijkste is dat het gedurende de hele dag blijft zitten. Je wilt het in de ochtend in model brengen en er vervolgens de hele dag niet meer mee bezig hoeven zijn. Lees verder om erachter te komen wat je allemaal kunt doen om je kapsel langdurig in model te houden. 

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje