Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

  • NIEUW! Redken Amino Mint Shampoo, reinigt de vette hoofdhuid en verlicht de symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid.

    NIEUW! Redken Amino Mint Shampoo, reinigt de vette hoofdhuid en verlicht de symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid.

    Vet haar door het hebben van een vette hoofdhuid is iets wat veel voorkomt, en dat kan echt zo (!) vervelend zijn! Een vette hoofdhuid resulteert in snel vet haar en kan ontzettend veel oorzaken hebben. Oorzaken waar je niet altijd meteen iets aan kunt doen, maar door het gebruiken van de juiste producten kan dat helpen dat het minder zal worden. Een product wat zeker gaat helpen om een vette en geïrriteerde hoofdhuid tegen te gaan is de nieuwe shampoo van Redken, de Amino Mint Shampoo. In deze blog vertellen wij je alles over wat je kunt doen om een vette hoofdhuid tegen te gaan (inclusief handige tips) en een introductie van dit geweldige nieuwe product van Redken!

    Lees meer
  1. NIEUW! Kérastase Chroma Absolu voor gekleurd haar en gekleurd haar dat beschadigd is!

    NIEUW! Kérastase Chroma Absolu voor gekleurd haar en gekleurd haar dat beschadigd is!

    Je haar verven, het is zo normaal tegenwoordig, maar toch heeft het best wat effect op de structuur en gezondheid van het haar. Daarom is het heel belangrijk dat je je haar goed blijft verzorgen tussen het verven door. Zo bereid je je haar voor op de volgende verfbeurt, en herstel je het haar van de eerdere verfbeurten. Met de juiste haarverzorging zorg jij ervoor dat je haar ondanks het verven toch nog stralend en gezond blijft. Kérastase heeft speciaal hiervoor een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk de Kérastase Chroma Absolu. Speciaal voor gekleurd haar, of gekleurd en beschadigd haar. Kleur jij je haar regelmatig? Dan is deze lijn van Kérastase écht een musthave. In deze blog vertel ik je waarom!

    Lees meer
  2. Droge en gevoelige hoofdhuid? Lees onze tips!

    Droge en gevoelige hoofdhuid? Lees onze tips!

    Heb jij last van een gevoelige en droge hoofdhuid, en ben je ten einde raad? 

    Een droge en een gevoelige hoofdhuid is een topic waar we vaak oplossingen voor zoeken, maar waar we niet altijd even graag over praten. De witte “sneeuwvlokjes” op je jas en trui kunnen voor velen een gênant onderwerp zijn. Toch is een gevoelige en droge hoofdhuid helemaal niet gek en goed op te lossen. In deze blog geven we je verschillende tips hoe je hiervan af kunt komen.

    Lees meer
  3. Je pluizige, statische haar temmen in de winter? Zo doe je dat!

    Je pluizige, statische haar temmen in de winter? Zo doe je dat!

    Herken je dat vervelende gevoel dat je haar veranderd in een statische en pluizige bedoeling zodra er een beetje kou tevoorschijnkomt? Geen zorgen, wij herkennen dat gevoel ook! In deze blog vertellen we je precies hoe je jouw statische pluizige haar kan temmen in de winter. 

     

    Lees meer
  4. Is jouw haar toe aan wat extra aandacht? 6 tips om je haar te herstellen en te verzorgen!

    Is jouw haar toe aan wat extra aandacht? 6 tips om je haar te herstellen en te verzorgen!

    Soms heb je van die momenten dat je naar je haar kijkt en denkt, pff.. Het oogt futloos, droog en zelfs beschadigd, maar wat doe je eraan?! Dit gevoel kan door verschillende oorzaken komen, zoals bijvoorbeeld het seizoen. In de winter wordt je haar namelijk al sneller pluizig, statisch en onhandelbaar. Tot nu toe hebben we ook een behoorlijk gekke winter gehad met temperaturen wisselend van onder 0 tot boven 10! Het is tijd om die lokken wat extra aandacht te geven! In deze blog vertel ik hoe je je haar kunt herstellen en verzorgen, inclusief tips en de fijnste producten.

    Lees meer
  5. Last van pluizig haar? Wij vertellen je wat je er tegen kunt doen!

    Last van pluizig haar? Wij vertellen je wat je er tegen kunt doen!

    Een van de grootste hair issues die bijna iedere vrouw wel herkent is het hebben van pluizend haar, maar wat kun je er tegen doen? Hoe fijn zou het zijn om met pluisvrij haar door het leven te kunnen gaan. Deze mogelijkheid is er en hier willen wij graag bij helpen. Wij hebben de perfecte routine gevonden die ervoor zorgt dat jouw haar niet meer gaat pluizen. Wil jij weten wat te doen tegen pluizig haar? Lees dan snel verder voor de perfecte routine tegen pluisvrij haar!

    Lees meer
  6. Droge huid door het koude weer? Bekijk wat je er tegen kunt doen!

    Droge huid door het koude weer? Bekijk wat je er tegen kunt doen!

    Wist je dat je een droge en beschadigde huid kan vermijden in de winter door het gebruiken van de juiste producten?

    Lees meer
  7. Behoud ondanks de corona lockdown je haar mooi en verzorgd [9x tips]

    Behoud ondanks de corona lockdown je haar mooi en verzorgd [9x tips]

    Ga jij regelmatig naar de kapper en zit je nu in deze coronacrisis letterlijk met je handen in het haar? We geven je graag de gouden tips om met of zonder kapper het beste uit je coupe te halen. Uitgroei? Gespleten haarpuntjes? Lees onze blog en overbrug de coronacrisis met gezond en mooi haar.

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje