1. Build-up in het haar? Wat is het en hoe kom je er van af?

  Build-up in het haar? Wat is het en hoe kom je er van af?

  Wordt jouw haar snel vet, heb je het gevoel alsof er altijd een laagje om je haar heen hebt, voelt je haar zelfs na het wassen met shampoo alsof het toch niet helemaal schoon is? De kans is groot dat je te maken hebt met build-up in je haar. Heb je hier al ooit van gehoord, of is dit volledig nieuw? Wij leggen je in deze blog uit wat het is, waar het vandaan komt maar natuurlijk ook het belangrijkste; hoe kom je er vanaf!

  Lees meer
 2. Duurzame haarproducten van weDo Professional

  Duurzame haarproducten van weDo Professional

  Het  haarverzorgingsmerk weDo Professional streeft naar een gelukkigere, gezondere en duurzamere levensstijl. WeDo Professional is een natuurlijk merk dat producten ontwikkelt die niet alleen professionele prestaties leveren, maar ook zijn goedgekeurd door Cruelty Free International en gecertificeerd door de Vegan Society. Voor ieder product dat verkocht wordt, verzamelt weDo Professional - in samenwerking met de Plastic Bank - 8 plastic flessen uit het milieu. Op deze manier draagt weDo Professional bij aan een betere leefomgeving voor ons allemaal.

  Lees meer
 3. Je haarkleur langer mooi houden na het verven? Ga dan voor deze shampoo!

  Je haarkleur langer mooi houden na het verven? Ga dan voor deze shampoo!

  Je verft je haar en na een aantal wasbeurten is de kleur alweer gigantisch terug gelopen, blond haar heeft al weer die vervelende gele gloed, bruin haar wordt al snel oranje of vaal en zwart haar wordt al snel donkerbruin. Als je je haar verft herken je dit probleem, maar wat doe je hier nou aan? Je wilt natuurlijk niet vaker je haar verven, je wilt dat de kleur langer mooi blijft! En daar is vanaf nu de perfecte oplossing voor, namelijk de Chroma Crème kleur corrigerende en verzorgende shampoo van L’Oréal Professionnel.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje