• Review: mijn ervaring met de Redken Blondage High Bright verzorgingslijn

  Review: mijn ervaring met de Redken Blondage High Bright verzorgingslijn

  Het is weer tijd voor een review, en dit keer met de geweldige lijn van Redken: Blondage High Bright! Als blogger bij JohnBeerens.com heb ik vaak het geluk dat ik producten mag uitproberen zodat ik jullie haarfijn kan uitleggen wat ik van de producten vind en wat ze voor mijn haar gedaan hebben. Als ik de producten ga uitproberen, ben ik altijd heel bewust van verschillende factoren. Hoe ziet de verpakking eruit, hoe ruiken de producten, hoe is de textuur etc. In deze blog geef ik een review op de producten van de Redken Blondage High Bright lijn. Deze lijn zorgt voor een helder blond resultaat tussen je salonbezoeken door, zodat jouw haarkleur er altijd mooi uitziet, zelfs als je bezoekje aan de kapper soms wat langer duurt.

  Lees meer
 1. Je blonde haar extreem laten glazen en diep verzorgen? Wij vertellen je hoe!

  Je blonde haar extreem laten glazen en diep verzorgen? Wij vertellen je hoe!

  Wil jij jouw blonde lokken optimaal verzorgen? Met de BlondeMe lijn van Schwarzkopf zorg jij ervoor dat je blonde haar optimaal verzorgd is, en de kleur na iedere wasbeurt er weer prachtig uit ziet. De productlijn is voorzien van de fijnste producten, geschikt voor alle soorten blond haar. De 2 nieuwe producten van de BlondMe lijn helpen erbij om je haarkleur nog langer mooi en stralend te houden. Lees verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

  Lees meer
 2. Minder last van gespleten haarpunten en een vette hoofdhuid met de scalp-only methode

  Minder last van gespleten haarpunten en een vette hoofdhuid met de scalp-only methode

  Heb je vaak vet haar met juist droge puntjes, wellicht is dan de ‘scalp only’ methode perfect voor jou! Wist je namelijk dat het meestal helemaal niet nodig is om je shampoo van de wortel tot aan de puntjes aan te brengen? Het vette gedeelte van je haar is vaak alleen de hoofdhuid, dus door die goed in te masseren met shampoo, zal vervolgens door het uitspoelen je gehele haar gereinigd worden. Doordat je de puntjes meeneemt in je ‘haar-was-routine’, droog je deze uit en loop je meer risico op gespleten en/of dode haarpunten. In deze blog vertellen wij je alles over wassen met de ‘scalp only’ methode, wat de voordelen hiervan zijn en welke producten geschikt zijn om hierbij te gebruiken.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje